Предаването Фермата през този сезон наитина ще постави участниците в

...
Предаването Фермата през този сезон наитина ще постави участниците в
Коментари Харесай

Пикантни подробности около новия сезон на Фермата от Андрей и Мирон часове преди старта!

Предаването " Фермата " през този сезон наитина ще сложи участниците в доста неприятни витални условия, това разкриха по bTV продуцентът Андрей Арнаудов и сценаристът Мирон Крумов.

" Зрителите доста обичат участниците да страдат, да са гладни, да им е студено, да им е непреодолим живота. Тая година бяха най-гладни ", разяснява Андрей.

Мирон заключи обстановката по различен метод: " Зрителите ще останат доста удовлетворени, тъй като ще видят хора, които живеят по-зле от тях ".

Двамата описаха, че предаването им е посочило, че у нас има ново потомство, което в никакъв случай не се е хранило единствено с това, което е приготвило с ръцете си и това им основава доста проблеми.

" Особено голям е конфликтът на младите градски дами и суровите селски условия ", съобщи Арнаудов. Той обаче добави, че новото потомство се отнася с огромно внимание към усвояването на старите способи на живот.

По мотив предстоящото включване на футболната легенда Христо Стоичков във " Фермата ", основателите му издадоха, че той се е показал съвършено в ролята си и може самичък да запълне едно предаване за цялостен сезон, без да омръзне на феновете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР