Предаването Един за друг е във финална фаза. Идеята е

...
Предаването Един за друг е във финална фаза. Идеята е
Коментари Харесай

Любима двойка на зрителите напусна Един за друг

Предаването Един за различен е във крайна фаза. Идеята е двойките да вземат участие в разнообразни тествания дружно, да ревизират какъв брой си подхождат и несъмнено да се забавляват.
След като доста двойки бяха изгонени, измежду тях някои с доста дълги бракове. Последно оптпаднаха МИлка и Желязко от Варна. Двамата бяха любимци на мнозина, факт е че цели два пъти са се спасявали от изпъждане посредством гласовете на другите изграчи, само че преди дни изгубиха сво тестване. Те не оцеляха за сметка на друга двойка от Варна, много по-млади от тях.

Но милкаи Желязко завоюваха мнозина даже и водещия се разчуства на прощаване с естественото си държание и непрестореност. Двамата изглеждаха хармонични и уравновесени хора, нямаше кавги. То е единствено допълнение към обстоятелството, че двамата си имат четири деца.

Днес в На кафе, те се включиха и споделиха за завръщането си вкъщи. Отново бяха усмихнати и дружно, за следващ път завоюваха мнозина и измежду панелистите на Гала бяха очаровани от откровените им връзки и умеене да се радват на живота.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР