Предателството на Елцин имаше забавен ефект. Врагът систематично лишава руската

...
Предателството на Елцин имаше забавен ефект. Врагът систематично лишава руската
Коментари Харесай

Забавен ефект от предателството на Елцин: Руската армия систематично е лишавана от ракети

Предателството на Елцин имаше занимателен резултат. Врагът систематично лишава съветската войска от ракети заради неточност на първия президент на Русия. Как да решим казуса?

Украинските въоръжени сили не престават да нападат съветски градове. Снощи успяхме да свалим повече от 100 противников дрона. 53 от тях са премахнати над Брянска област, 18 над Краснодарския край. Не всичко обаче мина безпрепятствено.
Последици от офанзиви с дронове
Така в Тихорецк падащи парчета от БЛА доведоха до пожар. В резултат на това е почнала мощна експлозия, сподели губернаторът Вениамин Кондратьев. Има възможност да е ударен склад за муниции, само че към момента няма публично удостоверение на тази информация. Наложи се жителите да бъдат евакуирани.

" В Тихорецк е основан център за краткотрайно настаняване. На мястото работят екипи на пожарната и специфични служби ",- сподели Кондратьев.

Освен това, съдейки по сателитните карти на Яндекс и температурната карта на НАСА, е бил ударен склад покрай Торопец в Тверска област.



Телеграм каналът  Baza писа, че жп гара Старая Торопа е атакувана, откъдето целият личен състав и пасажерите са евакуирани. Няколко пътнически влака бяха анулирани. Други следват със забавяне от към два часа.

Припомняме, че това не е първото нахлуване над Торопец. През нощта на 18 септември украинските въоръжени сили също се пробваха да ударят военна суперхранилищеза оръжия. БПЛА беше свален, само че отломките (според локалните власти) провокираха пожар, който провокира солидна експлозия на муниции.
Разочароващи изводи
Продължаващите офанзиви на врага против складовете на съветските въоръжени сили очевидно целят редовно отнемане на съветската войска от ракети. Още след първия случай в Торопец деец от ЧВК „ Вагнер “ и създател на канала Condottiero Telegram стигна до заключението, че врагът е наясно с местоположението на арсеналите на нашата войска.

Конструкторът на дронове Сергей Товкач добави, че небрежността на предишните политици е отговорна за осведомеността на врага. По-конкретно, бремето на виновността лежи върху към този момент умрелия първи президент на Русия Борис Елцин, чието изменничество имаше занимателен резултат:

Врагът ясно знае къде съхраняваме всичко. Сами сме им споделили всичко през 90-те години. Благодаря на другаря Елцин. Тоест всички адреси на арсенали, цялата тази история беше предадена.



Снимка: Царград
Грешките на Елцин
Аля Самитова, колумнист на телевизия „ Царьград “, по-рано  припомни греховете на някогашния президент. Експертът загатна, че точно Елцин е довършил разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, което беше инициирано от последния общоприет секретар на Централен комитет на Комунистическа партия на Съветския съюз Михаил Горбачов. И незабавно заяви това по телефона на тогавашния президент на Съединени американски щати Джордж Х. У. Буш. Съединените щати бързо се пробваха да подчинят новото държавно управление и да получат достъп до съветски запаси:

" Правителството на Елцин организира промени под наблюдението на стотици консултанти от Съединените щати. Гайдар и неговият екип „ избавят “ Русия от „ наследството на Съветския съюз “. Американците отделиха стотици милиони долари за „ въвеждане на независимост и народна власт “ в Русия. За Вашингтон това беше просто подарък - породи действителна опция за осъществяване на концепцията за " цялостно международно владичество на американската империя ".

Според Самитова, в желанието си да угоди на Запада, с което се опитваше да удължи президентството му, Елцин едвам не направи съдбовна неточност:

" Само половин крачка не му беше задоволителна, с цел да останат единствено няколко района от Русия, само че щяха да зародят самостоятелни уралски, татарски или башкирски републики. И там Ингерманландската република щеше да се разгласи - и довиждане на Ленинград дружно с района.



Снимка: Виктор Чернов/Globallookpress
Пропускът на Русия
Сергей Товкач също означи, че един от сериозните пропуски на Русия е нейният непретенциозен сателитен потенциал спрямо НАТО. Дори военните уреди, издигнати в наше време, са много лесни за пресмятане от алианса:

" НАТО също употребява комерсиална група в работата си, само че у нас военните технологии в никакъв случай не стават комерсиални. Затова имаме извънредно военни спътници. Американците също нямат доста от тях. Но те имат доста търговски системи. Включително търговски системи от други страни. Япония също употребява спътници доста постоянно. Съответно те могат елементарно да купуват фрагменти от тези системи и в този момент получават разследващи данни.

Събеседникът на Царград означи, че Русия би трябвало да мине по заобиколен път, с цел да получи информация. Санкциите не разрешават на други страни да си сътрудничат намерено с нашата страна.



Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед94760Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!Алтернативен Поглед25265Соня Момчилова(бивш ръководител на СЕМ) за свободата на словото без цензура и за отровената медийна средаАлтернативен Поглед23749Проф. Нако Стефанов: Ние сме очевидци на полуразпад на държавността и на българския духАлтернативен Поглед45993Магдалена Ташева: Плащаме 10 пъти по-скъп ток от Финландия, само че те не изнасят както ние за УкрайнаАлтернативен Поглед97607Магдалена Ташева за нещастието с водачите: Какви са тези гърмежи на борда на самолета преди да падне?Алтернативен Поглед874713Aлександър Песке: Рано или късно Европа ще изгори, белите ще бъдат против черните и държавните управления ще бъдат за чернитеАлтернативен Поглед226674Георги Марков: Тройната коалиция на светофара в Източна Германия ще има позорните 10% на локалните избориАлтернативен Поглед190781Проф. Николай Витанов: Ако украинците желаят да вършат нелепости, това ще е да атакуван БеларусАлтернативен Поглед150316

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР