Предано куче, което скърби от 80 дни за убитата си

...
Предано куче, което скърби от 80 дни за убитата си
Коментари Харесай

Куче чака от 80 дни убитата си в пътен инцидент стопанка точно на мястото на фаталната катастрофа

Предано куче, което скърби от 80 дни за убитата си в пътен случай господарка навръх мястото на съдбовната злополука, докосна сърцата на милиони хора по целия свят, оповестява Daily Mail, представени от Блиц.

Историята на осиротелия псе припомня за именития Хачико, който се трансформира в знак на кучешката честност, победила гибелта.

Според изявления в китайски медии кучето стояло на лобното място на стопанката си на шосе в гр. Хох Хот в провинция Вътрешна Монголия от 21 август насам. Не се знае дали е било участник в пътнотранспортното произшествие, или просто е станало очевидец на нещастието, само че постоянно заставало тъкмо там, където дамата починала.

За 80 дни преданото куче се трансформирало в част от пейзажа, с която водачите привикнали. Всички знаели за него и с приближаване на сектора намалявали, с цел да не го сгазят.

„ Минаха съвсем три месеца, а кучето е постоянно там, без значение дали пече слънце, или вали дъжд ”, споделя таксиметровият водач Гуо Цинхуа. Според него живеещи наоколо хора се пробвали да отведат песа от рисковото място, с цел да не пострада, само че той бягал при всеки опит да бъде доближен.

Отказвал храна и странял при всеки опит за сприятеляване…

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР