Предаден на съд от Окръжната прокуратура в Добрич за грабеж,

...
Предаден на съд от Окръжната прокуратура в Добрич за грабеж,
Коментари Харесай

6 години затвор за нагъл крадец от Добрич

 Предаден на съд от Окръжната прокуратура в Добрич за обир, осъществен при изискванията на рисков рецидив, получи наказване от 6 години отнемане от независимост, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна. 

29-годишният Г.Г., предаден на съд с обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Добрич, е приет за отговорен за обир на мобилен телефон и пари, осъществен при изискванията на рисков рецидив. Добричкият областен съд постанови дейно наказване от 6 години отнемане от независимост за 29-годишния обвиняем.

На 11 април 2020 година, в централната част на Добрич, до момента в който помагал на собствен другар в товарни действия, пострадалият от закононарушението поставил мобилния си телефон в заден джоб на панталона си, дружно със сумата от 83 лв.. Няколко пъти около него минал подсъдимият Г.Г., изискал му и цигара. След като пострадалият отказал да му даде и траял своята работа, 29-годишният мъж го блъснал мощно, в резултат на което потърпевшият паднал на земята. Тогава Г. Г.  взел от задния джоб на  панталона му телефона и парите и избягал.

Присъдата на Добричкия областен съд предстои на митинг и обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР