Пред вестник 24 часа източници от МВР потвърдиха неофициално за

...
Пред вестник 24 часа източници от МВР потвърдиха неофициално за
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Бащата На Президента Радев Помете Инвалид С Мерцедеса Си! Снимки От Мястото!

Пред вестник " 24 часа " източници от Министерство на вътрешните работи потвърдиха импровизирано за случая. Той станал по виновност бащата на президента, който без преимущество блъснал странично с колата си триколката с човек с увреждания и той паднал на земята. На запис се вижда, че Георги Радев не излиза от колата. На мястото идват служители на реда и двама неидентифицирани цивилни мъже. Всички приказват по телефони, без да запишат данни за злополуката, каквато е нормалната процедура на КАТ.



После идва колата за спешна помощ, поставят на носилка потърпевшия неработоспособен и го откарват към най-близката болница.

Георги Радев явно е поканен да излезе от мерцедеса, след което има къс диалог сред него и полицията. Униформените по-късно му оказват помощ да си тръгне с колата, предизвикала произшествието, споделя още източникът от Министерство на вътрешните работи.

" Лично видях по какъв начин служителите на реда качиха бащата на президента Румен Радев в колата му и му споделиха да си потегля ", твърди свидетел.

Местни хора разпознали в колата и брачната половинка на Радев-старши. Автомобилът с номер Х6349ВН се водел на негово име.

От президентството първо са отказали коментар.

" Това са спекулации, не е оказван и напън върху органите на реда от страна на президентската институция ", е декларирал по-късно Кирил Атанасов, изпълняващ длъжността секретар за връзки с медиите на президента, който нито удостоверил, нито отрекъл за случая.

Видеоклип от мястото, на който се виждат " Мерцедесът " и падналата триколка, беше качен в YouTube, само че след разпространението на информацията в медиите беше свален. Скрийншот обаче демонстрира обстановката. Записът е оповестен на 24 август от от harmanli ch8.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР