Пред “Цицеро” Божков е категоричен - фактически Борисов е бил

...
Пред “Цицеро” Божков е категоричен - фактически Борисов е бил
Коментари Харесай

Божков с интервю в ”Цицеро”: Хунтата продължава

Пред “Цицеро” Божков е безапелационен - в действителност Борисов е бил съборен от власт, само че в администрацията, правосъдната система и редица други браншове продължава да работят кукловодите на задкулисието, наречени “хунта”.

" Тази хунта ръководи България повече от 10 години. И към този момент е натрупала задоволително власт, с цел да владее всички сфери. (...) За да настъпят промени, цялата тази хунта би трябвало да изчезне ", споделя Божков по-нататък в изявлението, представено от “Дойче веле”.

Кариерното развиване и личността на Васил Божков е разказана в резюме от немския публицист Франк Щир. Споменати са обвиняванията против някогашния хазартен необут, бягството му в Дубай и присъединяване на новата му партия в борбата за 45-тия парламент.

Васил Божков твърди, че изборите в България не са били почтени, а неговата партия щяла да влезе в Народното събрание на очертаващите се предварителни избори. Той счита, че в този момент в България може да бъде образувано „ безпринципно държавно управление “ предвид на усвояването на 60 милиарда европейски пари.

В диалога Васил Божков повтаря познатите си изказвания, че е забогатял не с помощта на политиците, а макар тях. И че не е давал рушвет, а е бил изнудван. По думите му, сега бил подложен на гонене, тъй като страната към този момент била ограбена и по тази причина апетитите се насочвали към частния бизнес.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР