„Пред целия български народ беше ясно, че след тази каскада

...
„Пред целия български народ беше ясно, че след тази каскада
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: БСП 4 години бе единствения опонент на ГЕРБ, а сега много партии се правят на първи противници

„ Пред целия български народ беше ясно, че след тази каскада от ежедневни кавги, корупция и разкрития в България, и в чужбина, бюджетът на Република България, парите на Европейски Съюз бяха разграбвани по един извънредно нечовечен и високомерен метод на правилото „ след нас и потоп.” Така разказа потребността от парламентарна комисия, която да проверява покупко-продажбите на ръководството на Бойко Борисов националният представител от Българска социалистическа партия проф. Румен Гечев. Той акцентира, че ще предложи на Комисията да има някакви цели и да стартира да проверява първо най-големите покупко-продажби и компании, тъй като няма по какъв начин да се стартира внезапно с всички компании. Според него в инспекцията би трябвало да се включат „ цялата държавна администрация и институции под контрола на Народното събрание, тъй като никой няма илюзии, че няколко индивида могат да ревизират подобен голям размер от покупко-продажби, а българските жители чакат резултати с неспокойствие и сдържаност.

„ През последните 4 години Българска социалистическа партия инициира ред инспекции и прокара в Народното събрание решение за такива инспекции от страна на Сметната палата. Така че тези отчети са подготвени от първокласни инспектори. Тази комисия би трябвало да проверява и Комисията за хазарта, тъй като самото държавно управление на Борисов призна, че най-малко 700 млн. лв. са откраднати от хазната. Там има ужасяващи обстоятелства, които ние ще изведем черно на бяло”, акцентира Гечев.
По отношение на последните изявления на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, в които тя сигнализира за съмнителни дейности от страна на “новите партии”, социалистът разяснява, че има обстоятелства, които би трябвало да се знаят: „ В първите дни на Народното събрание там се разиграват забавни театри. Вярно е, че през лятото „ Да, България “ напомпа мускули с едно посещаване на една гумена лодка в Росенец, покрай покоите на господин Доган. Сега партията на господин Доган, награди „ Да, България “ с поста ръководител на основната Бюджетна комисия на България, през която минават 37 милиарда лв.. Нещо не ви ли смущава в тази композиция? Лодката отива до Росенец и се връща с 37 милиарда лв. разпределения бюджет на Комисията”, напомни Румен Гечев.
„ Българска социалистическа партия реагира незабавно и тъкмо, тъй като виждаме, че се разиграва спектакъл

„ Многострадалната Геновева “. Ако някой си мисли, че ще играе театри в Народното събрание и Българска социалистическа партия няма да забележи такива забележими с просто око театрални представления, няма по какъв начин да стане.”, предизвести националният представител от левицата.

„ Ако „ Да, България “ счита по този начин да си подават топката с Движение за права и свободи и, в действителност, да ръководят - няма по какъв начин да стане. Защото какво става от втория ден? Вече вършат опити да изолират и Българска социалистическа партия, против единствения конкурент на ГЕРБ в Народното събрание, която 5 пъти изиска оставка на държавното управление, която в петъчните контроли на държавното управление направи притежание на цяла България всичките им съществени обири и съмнения за закононарушения. В същото време някои партии напълно подкрепяха ГЕРБ, а от няколко месеца се вършат на първи противници”, съобщи Румен Гечев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР