Пред тотален фалит сме. Постоянно съм с главоболие, но не

...
Пред тотален фалит сме. Постоянно съм с главоболие, но не
Коментари Харесай

Ремонт на улица е на път да разори десетки варненци, хората са на ръба на отчаянието

Пред цялостен банкрут сме. Постоянно съм с главоболие, само че не съм единствената. Живеем в невъзможност. Ужасно е, плачат пред кореспондент на Varna24.bg представители на дребни бизнеси във Варна.

Те оперират в региона на огромния ремонт на ул. " Васил Друмев ".

От когато е почнал, а той започва в края на април, ден покой и успокоение нямаме. Кога пускат, по кое време стопират водата, никой не знае. Понякога оповестяват, от време на време - не. Често я стопират на някакъв инцидентен принцип, описаха притежатели на компании, опериращи в региона.

Повечето от тях са салони за хубост.

Без вода не можем да работим, но по никакъв метод. И на другите им е мъчно, но ще отделят литър - два, за питейни потребности, за тоалетна, да си измият ръцете. При нас това е невероятно. Често с клиентки, пристигнали за фризьорски услуги, изключително за боядисване на коси, обикаляме по други салони, че с багра на главата не могат да стоят безконечно. Някакъв пъкъл е, разказват тегобите си хората.

А и освен за това... Нужна ни е вода и за нас - би трябвало след всеки клиент да си мием ръцете. А къде?! А, и по какъв начин?! Никой не се интересува от нас. Кучета ни яли, омърлушено хлипат хората.

40 са салоните за хубост в региона, обиден от ремонтните действия по " Васил Друмев ", обясниха те.

Заведенията се оправят някак си - ще сервират в пластмасови чаши, няма да вършат кафе, а ще оферират единствено бутилирани питиета и прочие Ние обаче работим с графици, изясняват хората.

Те допълват, че губят клиенти. Обясняват, че готвят искове за пропуснати изгоди.

Освен мизерията и неналичието на работа, което ни побърква, нямаме и изясненост по кое време ще завърши най-малко подмяната на водопроводи и канализации, изясняват потърпевшите.

Накрая някой от нас ще почине от нерви и обърканост, тъмно врачуват хората.

Не пожелаваме нашите страдания на никому. Желаем единствено да работим. Все отново от налозите ни печели страната. Но никой очевидно не се интересува от проблемите ни, обобщават те и приключват: Отчаяни сме!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР