Пред състав на Търговищкия окръжен съд 27-годишният Х.Х. призна вината

...
Пред състав на Търговищкия окръжен съд 27-годишният Х.Х. призна вината
Коментари Харесай

Съдът призна за виновен наркоразпространител и му наложи глоба

 Пред състав на Търговищкия областен съд 27-годишният Х.Х. призна виновността си за това, че държал, за разпространяване и без съответно позволение, и популяризирал марихуана и метамфетамин в интервала 26 януари 2019 година до 8 февруари 2019 година, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура Варна. Подсъдимият приел да заплати санкция в размер на 5000 лева и да търпи наказване от 24 месеца отнемане от независимост, чието изтърпяване се отсрочва за период от 4 /четири/ години изпитателен период поради чистото му правосъдно минало.

В тежест на призналия се за отговорен са и направените по делото разходи в размер на 618,58 лв., които подсъдимият би трябвало да заплати в интерес на Държавата по сметката на ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна.

В хода на следствието, е открито, че Х.Х. държал за разпространяване 10,10 грама марихуана и 0,23 грама метамфетамин и осъществил продажбата на високорисковите наркотични субстанции в гореописания интервал. Деянието е осъществено при изискванията на продължавано закононарушение и с директен предумисъл.

Определението на съда, с което е утвърдено постигнатото съглашение сред Окръжната прокуратура в Търговище и 27-годишният мъж, е окончателно
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР