Пред RMC, той заяви, че е поискал да напусне, така

...
Пред RMC, той заяви, че е поискал да напусне, така
Коментари Харесай

Мбапе: Поисках да напусна ПСЖ през лятото

Пред RMC, той съобщи, че е изискал да напусне, тъй че френският гранд да получи трансферна сума за него. Договорът му с клуба изтича през лятото на 2022. По време на миналото лято Мбапе бе съществено спряган с прекосяване в испанския исполин Реал Мадрид.

„ Поисках да напусна. Защото от момента, в който не желаех да преподпиша, желаех клубът да получи трансферна сума, с цел да може да притегли първокласен заместител. Този клуб ми е дал доста, постоянно съм бил благополучен през четири години, в които съм тук, и не преставам да бъда. Казах го задоволително рано, с цел да може клубът да реагира. Исках всички да излязат по-силни от обстановката. Въпреки това споделих „ в случай че не желаете да си потеглям, ще остана “, показа той.

Мнозина считат че Мбапе ще се причисли към Реал със свободен трансфер идващото лято и говорейки преди мача с Еспаньол, сътрудника му в националния тим Карим Бензема до известна степен удостовери това.

„ Мбапе самичък го сподели. Той желае ново предизвикателство. Някой ден той ще играе в Реал (Мадрид). Не знам по кое време. Но той ще пристигна. Въпрос на време е “, разяснява нападателят на Кралския клуб.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР