Пред погледа на собствениците Кирил и Георги Домусчиеви отборът на

...
Пред погледа на собствениците Кирил и Георги Домусчиеви отборът на
Коментари Харесай

Лудогорец яде бой пред Домусчиеви в Австрия

Пред погледа на притежателите Кирил и Георги Домусчиеви тимът на Лудогорец загуби с 0:3 от украинския първенец Шахтьор Донецкв надзорен мач на лагера в Австрия.
 От Ференцварош дефинираха играчите на Лудогорец като дъртаци
Това беше първо проваляне за 8-кратните първенци на България по време на подготовката. Дебют за противника като треньор направи Луис Кастро, който размени поелия Рома Пауло Фонсека.

Шахтьор поведе още в 3-ата минута. Марселиньо сбърка съществено в центъра на терена, играчите на украинците разиграха бързо и Тете бе изведен зад отбраната от игралия в ЦСКА бразилец Жуниор Мораеш. Той преодоля своя съотечественик Ренан. В 28-ата минута резултатът стана 2:0 за украинския гранд.

Бившият състезател на ЦСКА даде превъзходен пас към Алан Патрик и бразилецът технично мушна топката под краката на Ренан. В 72-ата минута Шахтьор направи преднината си класическа. Звездата на отбора Тайсон шутира мощно от към 25 метра, Ренан не се намеси както би трябвало и подари кълбото на Сикан, който от близко не сбърка – 3:0.

Малко по-късно топката попадна за четвърти път в мрежата на Лудогорец, само че голът на Сикан бе анулиран поради засада. В края на мача гол на Клаудиу Кешерю беше анулиран заради засада.

" Изоставаме от Шахтьор, изоставаме в бързината. Видя се, че против сериозен тим ще ни е мъчно с един отбранителен халф и двама офанзивни. Изнемогваме с тази скица.

Трябва време за адаптиране на част от новите. Мачовете наближават и би трябвало да ги подвигаме. Трябва да стартираме да играем по-бързо. Има върху какво да се работи. Има много неща, които би трябвало да се трансформират ", съобщи обезпокоеното треньорът Стойчо Стоев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР