Пред парламентарно представените партии има две важни задачи съставяне на

...
Пред парламентарно представените партии има две важни задачи съставяне на
Коментари Харесай

Румен Радев: До края на седмицата ще съобщя кога ще свикам Народното събрание

" Пред парламентарно показаните партии има две значими задания сформиране на държавно управление на стабилно парламентарно болшинство и на база на това приемане на държавния бюджет. Те изискват добър баланс, време за разговор и доближаване на позициите. С оглед на тези два целта ще разберете по кое време ще свикам националното заседание до края на тази седмица ", това заяви в късния следобяд през днешния ден Румен Радев.

Той изрече откровени съболезнования на починалите в дома за възрастни хора във Варненско и при случая с изгорен северономакедонски рейс на автомагистралата, при който починаха 46 души.

" Заедно сме с нашите братя и се надяваме оживелите да се възстановят допустимо най-бързо. Българската страна прави всичко допустимо. Изказах моите съболезнования на Зоран Заев и му споделих, че може да разчита във всички рецесии, както до момента ", акцентира президентът.

Той уточни, че от съседката ни поставят огромни старания в помощ на българските управляващи.

" Има доста дейности по разпознаването на починалите, тяхното превозване и оформяване на всички формалности ", уточни Радев.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР