Пред офиса на Божков на ул. Московска има полиция. Според

...
Пред офиса на Божков на ул. Московска има полиция. Според
Коментари Харесай

Изведоха Божков за разпит в СДВР /обновява се/

Пред офиса на Божков на ул. " Московска " има полиция. Според изтекла информация се ревизират два парцела на предприемача. Събраните материали ще бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор от Софийска градска прокуратура.

 

Източници на " Капитал " настояват, че Министерство на вътрешните работи и прокуратурата работят по оперативни данни, съгласно които " лица, имащи общо с защитата на Божков, са хипотетичните причинители на убийството на Петров ".

 

" Няма нищо общо с Алексей Петров. Касае се за инспекция на компании или на няколко компании, по които се води следствие още от предходната година и по отношение на това, както и вие видяхте, са пристигнали да правят претършуване и да изземват документи, които им трябват, само че са открили, че такива документи не съществуват и си потеглиха. В известна степен са били свързани, само че в избран миг те са били трансферирани на друго лице и по този мотив е поканен на разпит в Столична дирекция на вътрешните работи, където сега се намира. Казаха, че не го извеждат, а просто го съпровождат и както виждате той си потегли със личната си кола ", уточни юристът на Божков Георги Гатев.

 

Божков е с 20 обвинявания и месеци наред се укриваше в Дубай, само че по-късно се върна, беше арестуван, а по-късно и пуснат под домакински арест. При завръщането на Божков в България се появиха догатки, че той може да има нещо общо с случая с някогашния основен прокурор Иван Гешев на пътя Самоков-София. Тази версия по този начин и не беше доказана. По-късно обаче се появиха подозрения, че предприемачът седи зад убийството на някогашната барета. Припомняме ви, че хазартният необут е подложен под домакински арест от края на август.

 

Самият Божков отхвърли да има връзка с убийството на Алексей Петров. Определи акцията като " поредна политическа принуда против себе си " по модела на събитията от 2020 година

 



 

" Лъжат медиите и основават зрелища ", написа Божков в профила си във Фейсбук.

 

Пред медиите някогашният хазартен необут отхвърли да има нещо общо с Петров.

 

Бившият
хазартен необут дефинира партия " Възраждане " като " аватар на хунтата " и " изкуствено основана съпротива ". Божков разгласи и нов политически план - " Скоро ". През 2020 година той разгласи основаването на " Българско лято ", само че партията не реализира положителни резултати на изборите.

 

" Аз съм се върнал, с цел да направя нещо за тази държава - нещо за вас. За себе си съм постигнал всичко ", сподели още Васил Божков.

 

Очаквайте детайлности!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР