"Пред очите на всички се извърши една политико-продажба на политическа

...
"Пред очите на всички се извърши една политико-продажба на политическа
Коментари Харесай

Александър Симов: Отцепниците доказаха колко беше важна битката на Корнелия Нинова за прочистването на БСП

"Пред очите на всички се извърши една политико-продажба на политическа плът. ГЕРБ нямаше да имат опция да създадат кворум, в случай че не бяха купили душите на тъй наречените отцепници от Българска социалистическа партия, които са си откраднали красивото прилагателно "прогресивни ". В последна сметка приказваме за едно нормално пазарене ". Това съобщи националният представител от ПГ на "БСП за България " Александър Симов пред BgOnAir във връзка напусналите седем депутати от Парламентарната група на левицата още в края на септември.

По думите му те са удовлетворили обикновен интерес - самостоятелните депутати да бъдат обсъждани като обособена парламентарна група, поради което ръководещото болшинство през днешния ден предложи промени в правилника на Народното събрание, създаващи опция седемте да създадат своя лична група.

В името на това всички отцепници да станат лакеи на ГЕРБ и да обезпечават кворум, с цел да могат ГЕРБ да не престават да прокарват решенията, съгласно Симов.

"Този парламент, с изключение на да продължава своята мъка, друго не може да прави. Те стават съучастници в тази мъка ", означи той.

"Продадоха се против превръщане на внимание, за това да имат време да се изявяват. Чух техните заявления, че "това е национално отговорно ". Хората всеобщо не желаят този парламент да продължава своята активност ", обърна внимание на Симов.

"Всичко това демонстрира нещо доста значимо - какъв брой беше значима борбата на Корнелия Нинова за прочистването на Българска социалистическа партия. В момента с това си държание, с това, че тези хора влязоха в съдружната спалня на ГЕРБ демонстрира, че всичко това, което се говореше за тях, е истина. В Българска социалистическа партия не тече развой на разпад, а развой на почистване, пречистване. Корнелия Нинова стартира този развой и той е потребен ", безапелационен бе Симов.

"Те избраха Бойко Борисов. Лъснаха двойните стандарти, стана ясно каква е играта и поради това считам, че борбата на Корнелия Нинова се увенчава с триумф ", сподели още Симов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР