Пред ново предизвикателство се изправя Мария Бакалова. Кинозвездата, която ни

...
Пред ново предизвикателство се изправя Мария Бакалова. Кинозвездата, която ни
Коментари Харесай

Мария Бакалова с благотворителна инициатива, вижте каква

Пред ново предизвикателство се изправя Мария Бакалова. Кинозвездата, която ни прочу чак в Холивуд, е решила да оказва помощ на деца в неравностойно състояние и на хора, заболели от HIV. С техните проблеми младата актриса се сблъсква във кино лентата " Жените в действителност плачат ", в който нейната героиня тийнейджърка води живот на ръба.

Самата тя не е решила по какъв начин тъкмо ще прави това, само че е безапелационна, че следва да се заеме с сходна активност в най-скоро време.

В същото време Мария продължава да се снима в Лос Анджелис и признава, че хората там рядко я разпознават на улицата.

" В града няма изключително доста паркове, движим се с кола. Пък и с тези маски, даже да те разпознаят, може да няма реакция. Хората просто ще ти кажат: " Здравей ", и ще си пожелаете прекрасен ден ", споделя младата актриса.

От думите й обаче не проличава това да я огорчава, тъй като Мария не страда от " звездна болест ". След номинацията за " Оскар " доста неща са се трансформирали освен в живота й - трансформирала се и самата тя, споделя Бакалова.

" Станах по-разумна и по-отговорна - в дейностите, изрече, реакциите, постъпките ", споделя Бакалова.

Като всеки младеж и българската звезда копнее да се " наслаждения до дъно на мига ", даже " да го изстиска оптимално ", тъй като " ни чака незнайното ".

Кино звездата с корени от странджанското село Вършило обожава провокациите на новото и особеното. Точно този блян я води към киното.

" Исках да се занимавам с нещо, което да ми помогне да избягам от проблемите на всекидневието, от фантазиите ми даже... И да имам опция да бъда друг човек - през днешния ден, и на следващия ден, и вдругиден, и по вдругиден ", изповядва Мария.

" Избрах да играя цялостен живот. Това е подарък. Но в случай че не беше станало, несъмнено щях да се занимавам с публицистика ", разкрива Бакалова.

Плановете й за бъдещето са доста съответни - да се занимава с продуцентство, да се снима със своите кумири Мерил Стрийп и Глен Клоуз и да прави и другите хора щастливи.

" Хората, които са известни, би трябвало да дават късмет. Да се застъпват за хората, които не са чути, не са видени ", уверена е Мария.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР