Пред Нова телевизия Станимир Станев, заместник-главен секретар на МВР, съобщи,

...
Пред Нова телевизия Станимир Станев, заместник-главен секретар на МВР, съобщи,
Коментари Харесай

Сръбски автобус с деца катастрофира на „Тракия”, има ранени frognews.bg

Пред Нова телевизия Станимир Станев, заместник-главен секретар на Министерство на вътрешните работи, заяви, че съгласно първичната информация, потърпевшите са към 10, само че няма данни за тяхното положение.

Автобусът, който пътувал към Белград, се е обърнал на една страна в канавката, като десетки метри от мокрия прием са изровени. Децата се прибирали към родината си след фестивал в Слънчев бряг.

Станев съобщи, че към момента не може да разяснява аргументите за жестоката злополука. Ясно е единствено, че настилката на автомагистралата е била мокра.

На мястото са пристигнали коли за спешна помощ, пет екипа на пожарната и пет - на Министерство на вътрешните работи. Много от преминаващите коли са спрели и десетки хора са се притекли на помощ на потърпевшите.

Свидетел на случилото се, които също е помагал на пасажерите в рейса, сподели за Нова телевизия, че всички качени в колите за спешна помощ са били в схващане. Имало дете и двама възрастни, които обаче били във очевидно по-тежко положение.

„ Не поисквам на никого да вижда сходна панорама - плачещи деца, задачите в кръв ", показа още той и добави, че чул една от ръководителките на детската група да споделя, че в рейса са пътували 48 души. Жената разказала още, че не е имало коли, които да са попречили на придвижването на рейса и той самичък се е преобърнал в канавката.

С цел за обезпечаване на проходимост за незабавните екипи при Сливен е основана организация за прекъсване на придвижване в сектора от пътен възел „ Нова Загора “ до пътен възел „ Стара Загора “.

Има и обходен маршрут: Нова Загора – Стара Загора; Околовръстен път на Стара Загора и се включва в Автомагистрала „ Тракия “ при пътен възел „ Стара Загора “ в посока София. Движението в региона се контролира от екипи на Пътна полиция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР