Пред Националния център има опашки. Всеки носи в тоалетна хартия

...
Пред Националния център има опашки. Всеки носи в тоалетна хартия
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев сподели за най-голямата промяна в живота му

 " Пред Националния център има опашки. Всеки носи в тоалетна хартия кърлеж, тъй като някой им е споделил какъв брой е значимо да се изследва кърлежът. Който е ухапан в градска среда е належащо да изпие доксициклин ", поучава проф. Кантарджиев.   

Той е на мнение, че хората в България обичат да се струпват там, където има и други. " Българинът обича опашките още от едно време. И жителите като минат пред Националния център и се интересуват какво се случва. И като схванат, че хората са се наредили да изследват кърлежи, те почват да се питат какво да вършат, като нямат кърлеж, с цел да могат да се наредят. И от опашката им споделят да отидат насреща в градинката, да се снабдят с кърлеж и да се върнат на опашката ", с възприятие за комизъм професорът изяснява тълпата от хора пред Националния център след нашествието на кърлежите.

" Гледането на кърлежи в Националния център не е от голямо значение. Ако има борелия би трябвало да се види дали е заразил индивида ", добави той в утринния блок на Нова телевизия. 

Проф. Кантарджиев акцентира, че последната година за едно е много по-интензивна спрямо минали. Той се занимава с контрола на инфекции и около ковид му се отвори спомагателна работа. 

В международен мащаб се появиха нови способи за проучване на Ковид-19, а проф. Кантарджиев изясни, че утвърждава някои от тях. " Близалките за деца са доста добра концепция, по-лесно е от бъркането в гърлото, тъй като е мъчително. Критиците щяха да ни съсипят, в случай че бяхме въвели тези метода. Привърженик съм и на имунизирането в колата, както и на бързите проби. Харесва ми и концепцията на тази камера, в която влизаш и крещиш, пееш, с цел да се види дали си инфектиран с Ковид-19. Да схванат някои хора, че мощното говорене и кряскане води до болест и по тази причина са значими маските ", гласи коментара му във връзка нови международни метода. 

" Много българи ще се върнат от чужбина, където има притеснителни разновидности на ковид. Нека не се събират незабавно с други хора, да имат едно мислено, че в тях може да има тези разновидности на вируса ". 

" Най-хубавото на миналата година  е, че станах дядо. Заслужава си да доживееш този миг и да станеш дядо. Ще го изучавам на спорт. Той е значим, изключително за младежите. С мои другари тренирахме джудо интензивно. Запалих се след казармата, като започнах да последвам. Спортът е значим за душeвността, за здравето и самочувствието. Привърженик съм на самостоятелните спортове. Моят спаринг сътрудник е проф. Свинаров. 

Баща ми искаше да вървя във военно учебно заведение, само че аз избрах медицината. Татко беше доктор, на брачната половинка ми родителите, моята брачна половинка беше, синът ми също. Явно е в нашето ДНК ", безапелационен е професорът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР