Пред нас има тежка и отговорна задача да успеем да

...
Пред нас има тежка и отговорна задача да успеем да
Коментари Харесай

Продължаваме промяната разговарят с БСП за ново правителство

Пред нас има тежка и виновна задача да успеем да съберем болшинство за едно държавно управление, което да работи за ползите на хората. Това съобщи финансовият министър в оставка Асен Василев, който ще бъде препоръчан за министър председател в нов кабинет на Политическа партия, съобщи кореспондент.

"Продължаваме смяната " и Българска социалистическа партия седнаха на масата за диалози за нова коалиция в зала "Запад " на Народното събрание. На срещата участват министър председателят в оставка Кирил Петков, Асен Василев, Андрей Гюров и Никола Минчев от страна на Политическа партия.

"Нека да продължим нататък по същия метод ", разяснява Василев.



Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова сподели от своя страна, че може да стартират диалозите с добра вест.

"Защото казахте, че би трябвало да стъпим на това, което постигнахме до тук. Радвам се, че в този формат можем да кажем, че няколко от огромните търговски вериги оповестиха понижение на цената на хляба с 20%. Вие се съгласихте с тази мярка, която ние предложихме ", добави Нинова.

"За нас беше значим общественият дирек в политиката в предходния кабинет. Нашето мнение съответствува с вашите цели, оповестени авансово за битка с корупцията, само че прибавяме и тематиките обществена политика, опазване на здравето, обучение и стопанска система, битка с корупцията и със остарелия модел на ръководство, акцентира Нинова. Да се надяваме, че договарянията ще дадат резултат ", сподели още тя.

От "Продължаваме Промяната " се надяват да получат поддръжка от най-малко 121 народни представители за съставяне на нов кабинет с министър-председател Асен Василев. От там са изготвили проект за ръководство в идващите шест месеца за превеждането на България през икономическата и политическата рецесия, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР