„Пред нас е примерът на авторитарното управление от последното десетилетие.

...
„Пред нас е примерът на авторитарното управление от последното десетилетие.
Коментари Харесай

Президентът: Авторитарното управление от последното десетилетие хвърли България в дълбока криза

„ Пред нас е образецът на властническото ръководство от последното десетилетие. На резултатите от подмяната на концепциите от пропагандата. На суровата реалност от пиара. На законността и публичния морал от лоялността към вожда и партията-държава. На законността от подмолните сделки. Тази порочна система вкара страната в днешната дълбока рецесия и мога да кажа, че върна историческият часовник на България в зората на Прехода, когато, спомняте си доста от вас, се учехме да приказваме свободно и да организираме почтени избори “.

Това сподели президентът Румен Радев в изказването си от резиденция „ Бояна “, където Стратегическият съвет към президента показва за публично разискване първата част от план за Национален стратегически документ.

„ Резултатите от работата на съвета съответстват с исторически за страната миг, когато българите излязоха от апатията, хипнозата и пропагандата. Когато показват своята решителност да си отвоюват страната от мафията и единно декларират своето предпочитание да живеят в естествена, демократична, европейска страна. (…) Приветствам решението на Стратегическият съвет да не се поддава на изкушението да показва подготвени за следване предписания за бъдещето. Да заложи на радикално друг метод – на неприкритост, методичност и поредност “, добави президентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР