Пред нас е дълго, топло лято, което винаги носи със

...
Пред нас е дълго, топло лято, което винаги носи със
Коментари Харесай

Хороскоп за юли: Ето какво да очакваме през най-летния месец

Пред нас е дълго, топло лято, което постоянно носи със себе си нови завършения. През лятото сме по-щастливи и по-спокойни, тъй че привличаме красиви и вълнуващи хора и обстановки с положителната си сила. Прочетете по-долу какво чака вашия знак през юли.
Овен
Дълго време сте чакали многото проблеми, с които се сблъсквате в всекидневието си, най-сетне да се възстановяват. Вече ви стига тази блъсканица и претоварване със отговорности, тъй че чувствате както физическа, по този начин и психическа отмалялост. Ето за какво в този момент е моментът да отделите време за себе си, без никакви разсейвания.
 Телец
Лесно ще създавате нови приятелства с други хора. Вашето сладкодумство ще бъде на доста високо равнище. Ще се чувствате прелестно в компанията на хора с идентични интелектуални ползи. Ще желаете да задълбочите знанията си, да се запишете на курс или групови уроци.
Близнаци
През юли обърнете повече внимание на нещата, свързани с страстите. Уверете се, че връзките, които ви свързват с другата ви половинка, са по-добри и топли. Все отново не разчитайте, че всичко ще мине безпрепятствено и без проблеми, само че ще си заслужава.
Рак
Все още ще можете да сте сигурни, че всичко, което вършиме, върви по метода, по който желаете. В прочувствената сфера ще има интервал, в който споровете и неразбирателствата ще са на дневен ред, изключително в средата на месеца.
Лъв
През юли най-сетне ще пристигна времето, когато ще започнете да усещате, че всичко стартира да благоприятства за вас. На първо място, това ще бъдат финансови въпроси, свързани с вложения.
Дева
Дайте си време за обич. Има огромна възможност да измененията персоналните си проекти, с цел да зарадвате колегата си.
Везни
Опитайте се да си държите устата си затворена, когато става въпрос за професионални въпроси. В противоположен случай може да има различия с началници и сътрудници. Вместо това се включете в планирането на плановете, които ще започнете да изпълнявате, когато се върнете от отмора.
 Скорпион
Ще изпитате неустоима потребност да опознаете себе си и да погледнете по-дълбоко в душата си, с цел да откриете още веднъж смисъла на живота и нови истини за себе си. Тази потребност ще бъде най-силно изразена през първата половина на месеца, по тази причина се уверете, че пътуванията до тайнствените кътчета на душата ви са единствено градивни.
Стрелец
През юли, изключително от 4-ти до 13-ти, ще започнете да имате проблеми с неща, които в никакъв случай не сте предполагали, че могат да бъдат проблематични. Ще имате усещането, че нещо извънредно значимо и неповторимо се изплъзва сред пръстите ви.
Козирог
За вас юли ще бъде месец, в който ще блеснете с креативност, храброст и бързи дейности. Като магнит ще притегляте вниманието на близките, изключително на противоположния пол.
Водолей
Популярността ви в обществото ще нарасне доста, само че безразсъдството и прибързаното държание ще създадат всички финансови инициативи, които сте създали в последно време, съществено задължение за фамилния бюджет.
Риба
Ако предходният месец е бил сполучлив за вас, през който сте съумели да укрепите душевните си сили и да се освободите от ежедневните проблеми и подозрения, ще влезете в юли с оптимистично въодушевление и ще се радвате на малко нетипична мощ и увереност.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР