Пред Мон Дьо певицата говори конкретно само за дъщеря си,

...
Пред Мон Дьо певицата говори конкретно само за дъщеря си,
Коментари Харесай

Попиляха Мон Дьо заради интервюто с Отварачката

Пред Мон Дьо певицата приказва съответно единствено за щерка си, която разгласи за своето най-голямо благосъстояние, като употребява случая да се ожали, че връзката сред Марая и татко й не е задоволително пълнокръвна, по този начин както й се желае на майката. Мария подсети, че дълго е чакала детето си и е предходна през няколко процедури. Отварачката натърти, че прякорът й се дължи на една най-гледаните реклами в българския ефир изобщо, снимана професионално като кино филм от занаятчия като Димитър Митовски.
Реклама
За своя най-голяма неточност някогашната певица, която по този начин и не съумява да се върне пълноценно на сцената, разгласи отказването от музиката. „ Оттеглянето ми от музикалната сцена беше най-голямата ми неточност. Не бих желала да звучи като опрощение. Отчитам го като отстъпчивост. Всичко мога да си върна, ще си извървя пътя още веднъж.
Реклама
Понякога има неща които вършим освен със личната си воля. Това е бил моят урок. Много разочаровах себе си, изпатих си от себе си. Нямам нищо срещу да заплатя цената и да продължа напред. Всеки един човек, който пристигна при теб и ти каже че би трябвало да направиш избори, с цел да бъде с теб, няма място в живота ти ", показа попфолк певицата и даде да се разбере, че напуснала Пайнер поради мъж.

„ Мъжете са колкото сладки, толкоз и сбъркани. Когато придобият любовта на една съумяла жена, доста се окриляват. Един самонадеян съумял мъж не предлага избори, а единствено благополучие ", изясни тя, без да посочва името на богаташа, решил да спре музикалните й изяви. Веднага след излъчването на изявлението Мон Дьо стартира диалог с почитатели, които го подлагаха на критика, че изявлението с Отварачката не се е получило.

" Това изявление не е едва и би трябвало да се гледа през неговия втори проект ", изясни Мон Дьо, който се надява, че публиката му е задоволително умна, с цел да вникне в дълбочина в думите на фолкаджийката, видя Hotnews.bg.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР