Пред Манчестър Юнайтед предстои поредния сезон, в който всички фенове

...
Пред Манчестър Юнайтед предстои поредния сезон, в който всички фенове
Коментари Харесай

Звезда на Юнайтед: Винаги ще бъдем сред фаворитите за отличията

Пред Манчестър Юнайтед следва следващия сезон, в който всички почитатели на „ алените дяволи “ ще се надяват на титли. През предходната година Юнайтед остана с „ празни ръце “ и в този момент всички са стимулирани да трансформират това.

Подобно мнение изрази и звездата на отбора Бруно Фернандеш, съгласно който за него и съотборниците му най-хубавото следва.

„ Манчестър Юнайтед постоянно ще е любимец във всеки един шампионат. Ние сме марка в международния футбол и това постоянно ще бъде по този начин. Колкото и хората да ни отписват, и да се приказва, че сме не запомнили да печелим трофеи и купи, Юнайтед е клуб с велика история. Аз се гордея с постигнатото през предишния сезон. Достигнахме до финала в Лига Европа и бяхме толкоз покрай триумфа. Виляреал обаче изцяло заслужи да се окичи със популярност, тъй като те демонстрираха, че са по-добри от нас ", стартира той.

"Победата е най-важна във футбола и щом сме изгубили, очевидно е било справедливо. Мисля, че в този момент сме още по-добри и се готвим за началото на сезона. Искаме да печелим всеки мач, и несъмнено да опитаме най-сетне да побеждаваме със значимо отличие. В който и шампионат да играем, без значение дали приказваме за висшата лига или някое друго съревнование, ние се хвърляме за победа. Желаем да си дадем късмет и да опитаме да спечелим всичко, напълно обособен въпрос е дали ще успеем, само че сме длъжни да пробваме. Вярвам, че новата акция ще е по-добра от предходната и ще имаме доста мотиви за наслада “, разяснява 28-годишният португалски национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР