Пред хранителен магазинГлобиха го 100 леваМъж извади пистолет пред хранителен

...
Пред хранителен магазинГлобиха го 100 леваМъж извади пистолет пред хранителен
Коментари Харесай

Мъж плаши с пистолет двама без маски

Пред хранителен магазин

Глобиха го 100 лв.

Мъж извади револвер пред хранителен магазин, с цел да не го приближават хора без маски поради КОВИД-19. Нелепата сцена се разиграла на ул. “Въча” в гр. Стамболийски. 52-годишният пищолджия срещнал пред комерсиалния обект двама свои съграждани, с които имал остарял спор. Между тримата още веднъж почнала препирня, която прераснала в плевел скандал.

Въоръженият почнал да заплашва и наскърбява съперниците си, а когато почнали да се доближават към него, извадил револвер, като предизвестил да стоят надалеч, тъй като са без маски. Сцената се разиграла пред очите на доста хора, сред които и деца. Извиканите служители на реда разпитали както заплашваните, по този начин и очевидци на екшъна, след което щракнали белезниците на 52-годишния мъж.

Пред проверяващите той отрекъл да е заплашвал някого, само че признал, че е извадил оръжие. Той останал за 24 ч. в ареста, бил му е формиран акт за дребно безчинство. Ден след случаят мъжът е бил изправен пред Районен съд в Пловдив. Магистратите определили санкция единствено от 100 лева, като взели под внимание чистото му правосъдно минало, заетостта му и признанията за виновност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР