Пред два месеца получихме първи снимки на героите от подготвяния

...
Пред два месеца получихме първи снимки на героите от подготвяния
Коментари Харесай

Новите секси ангели на Чарли са вече тук

Пред два месеца получихме първи фотоси на героите от подготвяния нов филм за " Ангелите на Чарли ". Добрата новината е, че към този момент имаме и първи филмов откъс, а и публично заглавие на български - " Новите ангели на Чарли " .
 Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска вземат участие в римейка на
Ето кои ще бъдат новите ангели на Чарли

Със сигурност няма да са Дрю Баримор, Камерън Диаз и Луси Лу

Както към този момент знаем, новите ангели ще бъдат Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска . Техните героини Сабина Уилсън, Елена Хохлин и Джейн Кано са част от познатата ни организация Townsend Agency, която продължава да обезпечава сигурността на хората по света.

Сабина (Кристен Стюърт) е купонджийката в екипа, която, както виждаме от филмовия откъс, е и ударната мощ, тъй като не се свени да раздава правораздаване. А и от репликата ѝ " Мисля, че дамите могат всичко ", лъха на равноправност. В това, несъмнено, няма нищо, а и е подплатено от останалите два ангела - Джейн (Наоми Скот) и Елена (Ела Балинска).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Charlie's Angels (@charliesangels) на Юни 28, 2019 в 12:00 PDT

Интересното е, че в ролята на техния " супервайзър " Босли , който в този филм няма да бъде просто име, а сан в организацията, виждаме цели трима артисти - това са Патрик Стюърт , Елизабет Банкс , която е сценарист и режисьор на кино лентата, и Джимон Хонсу .

От тримата Босли пък ще идват и дилемите, които Сабина, Джейн и Елена би трябвало да извършват по целия свят.

" Ангелите на Чарли " и какъв брой секси са новите ангели

Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска ще са наслада за окото

В края на филмовия откъс чуваме и гласа на Чарли, който стои зад организацията Townsend Agency, само че мощно се съмняваме, че ще забележим и лицето му в " Новите ангели на Чарли ". Защото това по този начин и не се случи в предходните филми. Но по-добре и да не го виждаме, тъй като мистификацията на облика му прави нещата по-интересни.

Премиерата на " Новите ангели на Чарли " е на 1 ноември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР