Пред bTV Балабанов заяви - Продължаваме промяната поставят пред свършен

...
Пред bTV Балабанов заяви - Продължаваме промяната поставят пред свършен
Коментари Харесай

Балабанов: ПП са пенкилери. Лъжат, управляват еднолично

Пред bTV Балабанов съобщи - " Продължаваме промяната " слагат пред приключен факт съдружните си сътрудници. Според него това се прави съзнателно.

" Напоследък са пенкилери. Не желая да влизам в избрани, тъй като не би трябвало. Експертите би трябвало да приказват. Да, решенията се вземат най-после, н не може в последния миг да показва такива ограничения. Не бяха обсъждани. Имахме 11 ограничения, само че не бяха чути ", уточни Балабанов във връзка оповестените от държавното управление антикризисни ограничения за високата инфлация. Те бяха необятно подложени на критика от редица икономисти.

Обвинения в неистини от страна на министър Даниел Лорер и шефа на Народно събрание Никола Минчев насочи още Балабанов поради изказванията, че " ИТН " не са участвали на съдружни препоръки. По думите на депутата на Слави Трифонов това не дава отговор на истината, а също така Има Такъв Народ са били главен основател на редица съдружни препоръки.

По мотив сделката със Съединени американски щати за полутечен газ, Балабанов съобщи - Кирил Петков приказва авансово, а никой не може да каже какъв брой тъкмо ще коства доставката на полутечен газ от Вашингтон. Възможно е да има оскъпяване и не би трябвало да се приказва авансово, счита Балабанов.

" Не ви ли изглеждаше обезпокоен премеррът нощес с това видеото за Скопие? Защо желае КСНС, в случай, че имаше подобен. Вероятно отново е заречен някакви неща без да ги съгласува с сътрудниците. Не може да загърбиш 1300 година история, с цел да ме някой в Европейски Съюз да постави тикче на Балканите, като че ли си е извършил нещо ", уточни още Станислав Балабанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР