Пребиттият служител на Левски Цветан Вълчев вече е стабилизиран, информира

...
Пребиттият служител на Левски Цветан Вълчев вече е стабилизиран, информира
Коментари Харесай

Пребитият служител на Левски вече е стабилизиран

Пребиттият чиновник на Левски Цветан Вълчев към този момент е нормализиран, осведоми " Труд ".

38-годишният мъж, който работи в маркетинговия отдел на клуба, бе нападнат с стоманени палки тръби пред офисите на ул. " Тодорини кукли " в София през вчерашния ден сутринта и бе признат в болница с заплаха за живота. 

" Предприети са дейности по определяне на всички условия към случилото се и търсене на нападателите ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи по-рано. 

На този стадий не е ясна повода за нападението. Вероятно нападението е поради прекратени бизнес практики с фенски структури. Шефът на Националния клуб на последователите на Левски Степан Хиндлиян обаче отхвърли версията, че зад жестокия побой стоят последователи, само че той няма какво друго да каже... 

" От този човек (Цветан Вълчев – бел.ред.) не зависи безусловно нищо. НКП се е занимавал с мърчъндайзинга и маркетинга в продължение на избран интервал от време публично въз основата на контракти при остарелия притежател Спас Русев ”, съобщи Степан Хиндлиян пред NOVA.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР