Пребита от мъжа си жена засне лицето си, цялото в

...
Пребита от мъжа си жена засне лицето си, цялото в
Коментари Харесай

Пребита от мъжа си жена засне синините по лицето си и написа разтърсваща изповед: Днес получих цветя...

Пребита от мъжа си жена снима лицето си, цялото в синини и написа разтърсваща изповед във Facebook, с цел да защищити други като нея. Младата жена разкрива, че се опасява, само че не намира излаз, тъй като нямало да може да се грижи сама за децата си. Само за дни постът й е споделян от стотици консуматори в интернет.
Ето какво написа дамата, която се подвизава в интернет под псевдонима Anna Rita:

" Днес получих цветя... не беше рождения ми ден или различен специфичен ден. Имахме първия си конфликт през вчерашния ден вечерта и той ми сподели доста жестоки неща, които в действителност ме нараниха...Знам, че е... съжалявал, че не искаше да каже нещата, които сподели, тъй като ми изпрати цветя през днешния ден.

Днес имам цветя. Не беше годишнината ни или различен специфичен ден. Вчера, през нощта, той удари главата ми в стената и стартира да ме души. Изглеждаше като призрачен сън. Не можех да допускам, че е истина. Събудих се тази заран, болеше ме цялото тяло. Знам, че несъмнено съжалява, тъй като ми изпрати цветя през днешния ден.

Днес имам цветя. И не беше ден на майката или различен специфичен ден. Вчера, през нощта, той ме наби още веднъж, беше доста по-агресивен от различен път. Ако го напусна, какво ще върша? Как да се грижа за децата си? Ами финансовите проблеми? Страхувам се от него, само че ме е боязън да си отида. Знам, че несъмнено съжалява, тъй като ми изпрати цветя през днешния ден.

Днес имам цветя. Днес беше доста специфичен ден - беше денят на моето заравяне. Вчера вечерта, той най-сетне ме умъртви. Той ме преби до гибел. Ако бях намерила куража да го напусна, нямаше да получа цветя през днешния ден... "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР