Пребит лекар от Сандански отказва да дава нощни смени заради

...
Пребит лекар от Сандански отказва да дава нощни смени заради
Коментари Харесай

Бит зверски от пациенти лекар: Сотаджиите стояха и гледаха, а аз се молих като малко дете

Пребит доктор от Сандански отхвърля да дава нощни смени поради зверският бой и бездушните чиновници от СОТ, които се отзовали на повикването му, само че не се намесили, а следили по какъв начин трима мъже го ритат без причина. 

Д-р Люсиен Михов описа пред бТВ по какъв начин биячите го съборили на земята и траяли да го ритата пред погледа на охранителите, които отказали даже да повикат полицията. 

В 1:30 часа на 24 декември на незабавния кабинет в Сандански той чул дълготрайно звънене и мощно тракане. Д-р Михов отворил вратата, видял трима мъже и жена, помолил ги да не удрят вратата.

Когато влезнали в кабинета, мъжете почнали да ритат и удрят лекаря. Свалили му очилата и го заплюли в лицето. 

„ В моментът, в който влязоха по този начин крепко ме изритаха откъм гърба, че се открих чак в другия завършек на кабинета. Докато се усетя какво става, стартира боричкане, ритване, псуване, обидни думи по мой адрес без причина “, споделя медикът.

„ Имаха знания по карате. Единият ме събори с удар на земята. Започна отново пердашене. Станах по някакъв метод и натиснах паникбутона “, прибавя той.

„ Тези от СОТ се отзоваха на сигнала, само че стояха на вратата и гледаха все едно холивудски филм. Не се намесиха. Молих ги като малко дете със сълзи на очите да ми оказват помощ, да извикат полицията, която е единствено на 10-15 метра от мястото, където се намира кабинета “, сподели лекарят.

Той прегледал въпреки всичко дамата, назначил ѝ лечениe, само че когато изискал име и адрес, тя избягала.

Кървавата драма се разиграла в навечерието на Бъдни вечер и въпреки раните му да са зараснали, поради инстинкта за самозапазване лекарят отхвърля да дава нощни наряди.

Той обслужва и 16 села. Най-близкият доктор е на 35 км в радиус от мен, прецизира мъжът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР