Пребиха го като куче и сега разграбват вещите му!Това сподели

...
Пребиха го като куче и сега разграбват вещите му!Това сподели
Коментари Харесай

Племенницата на Денди: Пребиха го като куче, сега разграбват вещите му, няма с какво да го погребем!

" Пребиха го като куче и в този момент разграбват движимостите му! "

Това показа пред " България Днес " почернената племенница на Денди. Покойният столичен безгрижник умря след близо месец в кома. Анна разкрива пред вестника, че цигуларят Кристофър, който живееше с Денди до мистериозното му пребиване, към този момент умерено изнася движимости от жилището им. По думите й Кристофър е отишъл в нощта след гибелта на Любомир Милчев в дома им и е изнесъл оттова няколко куфара с движимости. Какво е имало в тях, не е ясно. Възможно е Кристофър да е прибрал част от персоналните си движимости, само че може да е взел и други неща, безпокоят се близки на умрелия. Бонвиванът има солидна сбирка от скъпи движимости и антики, до които фамилията му няма достъп поради Кристофър. Къде и кой ще прибере неповторимите полезности остава мистерия.

" Не сме взели нищо от нещата на Денди. Дори нямаме облекла, с които да го погребем. Кристофър заслужава да бъде съден за задържане на движимости на умрял човек ", безапелационна е племенницата на покойника. Тя добавя, че тече следствие за случилото се на 17 февруари, само че никой не им дава никаква информация.

" В момента вършат аутопсия, към момента не знаем по кое време ще бъде погребението. "

Анна разкрива, че Хининус, най-верният другар на Денди, към момента е в Кристофър. Младежът е заречен тази седмица да съобщи кучето на фамилията на починалия безгрижник. Кристофър се държал извънредно безсрамно с роднините на Денди и към този момент месец държал в плен Хининус, споделя племенницата на светския хроникьор. Кучето е настанено при родственици на музиканта, без да има изясненост за какво Кристофър не връща животинката на най-близките на Денди.
" Обещаха ни да ни върнат Хининус тази седмица, само че след толкоз неистини ми е мъчно да допускам. Докато не се случи, няма да съм спокойна ", добавя Анна.

 Анна се моли да им върнат кучето

Анна се моли да им върнат кучето

Кучето на светския хроникьор изчезва още в деня, когато Денди беше пребит. Според сведенията, които има Анна, Кристофър Кем прибира домашния любим и отхвърля да го върне.
Във съдбовния ден Денди е открит паднал на пода в дома си. Безпомощният публицист е открит точно от Кристофър, с който дели освен жилището, само че и живота си. Черепът на Денди е надробен.

Кристофър, който е махленски музикант и е родом от Плевен, излиза от вкъщи им на 17 февруари в 14 ч. и се прибира няколко часа след среднощ. Намира Денди на земята в локва кръв. Светският хроникьор незабавно е закаран в болница " Св. Анна ", където са му направени няколко интервенции. Денди изпада в кома, а лекарите споделиха, че контузиите му са доста тежки и на писателя ще му е извънредно мъчно да се пребори за живота си. За жал, макар положените старания Любомир Милчев умря предходната неделя.
В същото време, до момента в който Денди лежи в кома в болничното заведение, Кристофър бе привикан в 6-о РПУ за разпит, само че по този начин и не се разбра какво е споделил с ченгетата цигуларят.
По-късно се появиха версиите, че Денди е бил атакуван, с цел да бъде ограбен, защото непрестанно носел със себе си скъпи движимости. Появи се и догадка, че светският хроникьор се е спънал и е паднал в дома си, където свиреп е наранил главата си.

Разследването по случая тече и сега, само че над какви версии работят органите на реда остава мистерия.
" България Днес " изиска по формален път информация от Министерство на вътрешните работи за следствието, само че по този начин и не получихме такава.
След случката Кристофър мистериозно се покрива, не дава отговор на телефонни позвънявания и приятелите му потулват истината към това къде се намира момчето и за какво не споделя какво е видял.
 Кристофър изчезна мистериозно след трагичната преживелица

Кристофър изчезна мистериозно след трагичната преживелица

В същото време племенницата на Денди, Анна Георгиева, получава неколкократно закани за живота си и е предупреждавана от приятели на Кристофър да не рови и да не го търси, твърди пред " Бълграия Днес " самата тя.
" България Днес " се опита по всевъзможен метод да се свърже с Кристофър Кем, само че цигуларят е неоткриваем и не дава отговор на мобилния си телефон.
Денди става известен измежду всеобщата публика след присъединяване си във " ВИП брат " през далечната 2006 година След предаването се развежда с жена си, която съгласно него не е съумяла да понесе новата му популярност. Издал е няколко книги, в някои от които даже е описал Големия брат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР