Празнувайте спокойно, Ковидът няма да ви развали веселбите за Рождество

...
Празнувайте спокойно, Ковидът няма да ви развали веселбите за Рождество
Коментари Харесай

Проф. Витанов с прогноза за празниците

Празнувайте умерено, Ковидът няма да ви скапе веселбите за Рождество Христово и за Нова година! Това разгласи математикът проф. Николай Витанов, който по време на пандемията бе началник на екип, извършващ разбори и прогнози за Националния действен щаб за битка с ковид.

Той предвижда, че няма да има препълване на лечебните заведения. Не се чака и дифузно разпространяване на COVID-19. " Спазвате обикновените защитни ограничения и гледате да не се получи второстепенен пик до идващите празници! И да се получи, няма да е огромен, тъй като се справяте добре и празниците се чакат да са спокойни “, прибавя професорът. 

" Слушайте блажни приказки за триумфи и напредък и помнете: наличието на това е - тотална несръчност, а формата - мазна баничка. Гледайте и си правете ранглиста, коя баничка е най-мазна около Новата година! И като пристигна 2024-та, отново ще е същото. Същност: мижи да те лажим, форма: Кукленото шоу. Чакаме Шенгенското нашутване. Ето ви част от него - Народното събрание на Нидерландия не гласоподава " За “ влизането ни в Шенген - предлагането не набра задоволителен брой гласове. Ама ве-ли-и-и-и-и-ка победа, късат си облеклата нашутените юнаци “, разяснява той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР