Празниците за края на годината наближават, а хиляди българи вече

...
Празниците за края на годината наближават, а хиляди българи вече
Коментари Харесай

Колко ни излиза Нова година по курортите у нас и в чужбина?

Празниците за края на годината наближават, а хиляди българи към този момент обмислят къде да честват. Предложения за отмора в страната и чужбина не липсват, а цените може да ви изненадат. Оказва се, че оферти за празничните дни в България са по-скъпи от пакети до екзотични дестинации.

Оферта за отмора във Велинград съумя да притегли вниманието на мрежата. Тя включва четири нощувки, а против срещу 11 500 лв., ще може да се настаните в президентски апартамент. Разбира се, в същия хотел има и по-достъпни вид. Цената за същия интервал във ВИП апартамент е 8700 лв.. Има и пакет за 3750 лева

В друга оферта от курорта цените варират от 1920 до 4000 лева Това е според на броя нощувки - 3 или 4, както и разновидностите за изхранване. За настроението на празнуващите е планувано и присъединяване на посетител реализатори.

В друга известна дестинация в Родопите - Пампорово, цените също варират. Офертата на хотел за същия интервал е в границите от 446 лева - за възрастен в студио, до 1581.00 лева - за четири индивида в апартамент.  В празничната вечер на 31 декември се доплаща за специфична вечеря - 240 лева, а за дете е 120 лева

Оферта от Банско предлага 3 нощувки за един възрастен в апартамент за 560 лв.. За 4 нощувки във вила цената скача на  760 лв.. В хотела има отопляеми басейни, СПА зона, оферират се прехвърляния до лифтове в курорта и други Предложението включва закуски и вечери на блок маса, както и и празнична новогодишна вечеря с музикална стратегия и DJ.

Друго празнично предложение, този път от от Девин, предлага вечеря с  стратегия в ресторант, афтърпарти в бар. Мястото за настаняване включва и SPA пакет.

Цените стартират от 750 лева за три нощувки и стигат до 820 лева за 5 нощувки.

Какви са офертите за Нова година зад граница?

Оказва се, че цената за прелестно изкарване в Кушадасъ е сходна със сумата нужна за празнуване в България.  4 нощувки на база All Inclusive ще костват от 962  до 1 345 лева Тук е включена празнична вечеря и  шоу стратегия с български диджей.

Транспортът се заплаща настрана, както и възможни PCR проби.

В различен желан курорт офертите са по-солени.

Петзвезден комплекс в Анталия предлага 4 нощувки за един човек на цени, започващи от  1270 лв.. Предложението скача на 1420 лв. при настаняване в супериор стая за 5 дни. Тук превозът със аероплан е част от цената.

Как Велинград би Доменикана

Докато някои ще заложат на празник в страната, други евентуално ще изберат и пътешестване към екзотични дестинации. Кратка информация демонстрира, че посрекането на 2023 година в Малдивите би коствало от 4000 до над 12 000 лв.. Офертите покриват самолетните билети и включват вечеря на Нова година.

Не липсват и оферти за Доминиканската република, където е планувано и празненство със съществено наличието на български звезди. Приключението е за 7 нощувки и би ви коствало 7200 лева

Това демонстрира информация на GlasNews.bg в уеб страниците, предлагащи празнични пакети. Предложения има за всеки усет и всеки джоб, а както се оказва родните курорти самоуверено си съперничат със международни дестинации за вниманието на пътешествениците. Където и да изберете да празнувате най-важни си остават настроението и компанията.

 

 

 

 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР