Празниците приключиха, януари прелетя съвсем неусетно, а последният месец от

...
Празниците приключиха, януари прелетя съвсем неусетно, а последният месец от
Коментари Харесай

Астропрогноза за февруари 2019 от Оксана

Празниците завършиха, януари прелетя напълно незабелязано, а последният месец от зимата към този момент е на прага. Какво ще бъде и какво ще ни донесе? Астролозите споделят, че февруари ще донесе доста приятни изненади. Нека да разберем повече.

Днес ще ви представим астрологичната прогноза за февруари от Оксана Пашинска, професионален астролог с богат опит и създател на Училището по астрологични прогнози.

Астропрогноза за февруари 2019 Да стартираме с обща прогноза за всички и по-късно да преминем към всеки знак на зодиака.

 Астрологът споделя, че този месец дава обещание да бъде добър и удобен, макар че не може да мине без стресиращи интервали. Планетите трансформират зодиите и това дава обещание на всеки да промени. Нека да разберем повече. Месецът стартира с обстоятелството, че Венера влиза в знака на Козирога. Венера е планета на любовта, възприятията и женствеността и на 4 февруари ще влезе в знака на Козирога. Най-женската планета на всички влиза в един спокоен и уравновесен знак, който води до стабилизация в сферите на живота, свързани с любовта и проявленията на женствеността.

 Любовният хороскоп за февруари обещава доста наслаждение. Това значи, че възприятията ще престанат да бушуват, както когато Венера е била в Стрелец. Жените стават по-сдържани в изразяването на усеща и усилват своите условия към колегата. Двойките, които са образувани през янууари, в този момент се тестват за мощ. Включен е по-трезв взор към колегата и връзката.

Като цяло, Венера ще донесе промени на всички знаци на зодиака, а освен в областта на персоналния живот. Например, Овен чакат промени във финансовата сфера, тъй като за Телец ще настъпи удобно време да се обърне внимание на външния им тип. Близнаците чакат интервал на самооткриване и търсене на цели за бъдещето. Раците чакат промени в общуването с другари, могат да бъдат или нови потребни познанства, или среща със остарял другар. 

Лъвовете чакат промени в кариерите си и много огромни. 

Девите би трябвало да учат и да пътуват дълго, допустимо е мъжът им да има връзка с друга. За Везни февруари е месец на другарство с други хора. Венера ще донесе стабилизация в областта на партньорството на Скорпион, а войните на Стрелец ще изпълнят отговорностите си. Водолей ще достави жилището и ще сътвори домакински комфорт. За Риби, февруари ще бъде ангажиран, чакат ги да диалози с другари, дребни пътувания и даже тренировки. Това е резултатът на Венера върху всички знаци на зодиака.

В допълнение, февруари дава обещание да бъде доста изобретателен месец. Успехът в креативните каузи ще съпровожда всеки месец. Това значи, че има опция да получите самопризнание за това, което вършиме, за вашето занимание. Ако опитате, всичко ще се получи!

Месецът стартира в интервала на намаляваща Луна. Това може да се забави малко, само че всичко ще се промени след новолунието. Тя ще се организира в знака на Водолея и ще зададе тона за целия лунен месец. Това е най-благоприятното време за започване на осъществяването на всички обещания, направени преди Нова година. Мотото на този месец е да извършите проектите си действителност!

От 11 до 26 февруари може да настъпи сложен интервал. Трябва да бъдете деликатни и да не се поддавате на тъжни мисли. Има възможност да се появят песимистични мисли за вашата връзка, подозрения за искреността на възприятията, само че не всички от тях ще бъдат доказани. Затова би трябвало да запазите успокоение и да оцелеете този интервал без мощни подиуми и кавги. Шанс да срещнем хора от предишното. Може би ще върнете дълга или ще имате опция да платите сметките. Въпреки това, би трябвало да бъдете деликатни с парите в този интервал, а не да поемате нови задължения, това може да усложни финансовата обстановка.

Ако планирате огромни покупки, най-добре е да ги извършите преди 9 февруари. След това, в делата и парите, може да има комплициране, има опция за закупуване на артикули с брак. Това е изключително правилно от 14 до 26 февруари. Така че побързайте и направете всички покупки при започване на месеца.

Като цяло месецът дава обещание да бъде добър, изключително удобен за родените през април, юни и декември от 6-ти до 13-ти. Ако сте измежду щастливите, използвайте момента и изпълнете всичките си проекти и фантазии. През февруари има опция да коригирате персоналния си живот, да изплатите задължения, а също и да превърнете вашето занимание в печеливш бизнес.

Определихме общите трендове на месеца, в този момент е времето да разкажем за всеки знак поотделно. Оксана Пашинска показа най-подробния хороскоп за февруари-2019 година съгласно знаците на зодиака .

Овен

Овен от втората половина на месеца ще стартира да понижава интензивността си. Не би трябвало да насилвате неща и да се вълнувате, всичко ще се усъвършенства с времето. Найдобре е да прекарате втората половина на месеца умерено, без прибързани решения и дейности. Особено деликатни би трябвало да бъдат тези, които са родени от 6 до 13 април. Февруари е изключително благоприятен за тези късметлии, значимо е да не пропуснете шанса си. Успех те чака!

Телец   

Равнопосочен е в очакване на увеличение на интензивността. Нещата могат да паднат право върху главата ви и всичко ще би трябвало да бъде решено с вманиачен ритъм. Ако се направи вярно, то ще донесе триумф. Бъдете деликатни, новите начинания за Телец през февруари ще бъдат сложни.

Близнаци

За Близнаци февруари ще бъдат удобни във всички области. Действайте, създавайте и постигайте цели. Внимателно би трябвало да бъде този, който е роден от 4 до 6 юни. Не давайте обещания, които не можете да извършите.

Рак

Ракът може да се усеща изтощен и по-малко деен във всички неща. Родените от 23 до 30 юни може да изпита поток от горест и скептицизъм. Не обвинявайте себе си за това, тъй като понякога може да е тъжно да бъдете тъжни .

Лъв

Февруари дава обещание доста развлечение за Лъвовете. Това е превъзходен месец, с цел да стартираме да давамеживот на старите хрумвания. Погрижете се за старите си фантазии, направете всичко допустимо за тяхната реализация - и това ще докара до вашите резултати!

Дева

Дева през февруари ще бъдат склонни към самообвинения, само че това не е неприятно, това е метод да се направи отмора от общуването с другите и да се решат техните вътрешни проблеми. Деви, които са родени от 4-ти до 16-ия ден, чакат увеличение на работата или увеличение на броя на дилемите.

Везни

Везните ще усетят извънреден скок на мощ. Може би ще намерите отговори на въпроси, които ви от дълго време безпокоят. Някои проекти могат да се провалят, само че не се разстройват. За да съумеете, би трябвало да отстъпите малко обратно, да прегледате освен самия проект, само че и метода за неговото използване и пробвайте още веднъж.

Скорпион

Скорпиони

те би трябвало да бъдат по-гъвкави. Вашите хрумвания могат да се трансформират фрапантно. Ако планирате едно нещо, само че внезапно нещо друго става най-важното, чувствайте се свободни да променяте целите си, не се придържайте към предишното. Такива промени могат да бъдат към по-добро.

Стрелец

Този месец целият свят е в краката на Стрелец. Това е прелестен интервал, с цел да почувствате значимостта му, да реализирате проектите си и да достигнете до ново равнище по персонален и професионален метод. През февруари Стрелцов чака съществени промени: нова обич, промоция или попълване в фамилията.

Козирог

За Козирог, февруари може да бъде под напрежение. Светът ви тества за мощ. Възможно е да има здравословни проблеми, тъй че би трябвало да се грижите за себе си и да отделите повече време за отмора.

Водолей

Февруари ще донесе приятни изненади на Водолей . Дори има късмет за огромна облага. Това е добър месец за тези, родените под този знак.

Риби

За Риби, февруари е месец на самооткриване. Струва си да прекарате време с медитации и други техники, които ще ви оказват помощ да се отпуснете и да се възстановите. Дори в случай че тъжното отношение стартира да ви надделява, не забравяйте, че скоро ще имате огромен шанс. Както виждате, последният месец от зимата ще донесе доста положително, въпреки и не без компликации. Но не би трябвало да се занимавате с неприятното, помнете, че постоянно можете да вземете нещата в свои ръце и да измененията всичко! Месецът дава обещание да бъде добър, нали? Как прогнозирате? Споделете с нас в мненията мисли по тази тематика, както и кажете ми, бихте ли желали да получите повече препоръки и прогнози от очарователния астролог Оксана Пашинска?

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР