Празниците наближават бързо. Ако търсите перфектния артикул за любителя на

...
Празниците наближават бързо. Ако търсите перфектния артикул за любителя на
Коментари Харесай

Най-продаваният телевизор Samsung „The Frame“ е на бърза продажба в Walmart, но времето изтича

Празниците наближават бързо. Ако търсите съвършения продукт за фена на технологиите в живота си, не може да се обърка със смарт тв приемника " The Frame " на Samsung. Той освен предлага прелестна картина, само че този обичан на читателите 4K тв приемник се удвоява като рамка за картина, която може да демонстрира класическо изкуство и обичаните ви фотоси. Ако сте имали в случай че сте хвърлили едно око за известно време, в този момент е най-хубавият миг да заключите своя: можете да спестите повече от $400 сега от 55-инчовия модел с помощта на най-новата флаш договорка на Walmart. Той коства единствено $1097, по-малко от нормалната му цена от $1500.

$1097 в Walmart

Не ви харесва 55-инчовият размер? Можете да спестите от всички размери и форм-фактори в Walmart, тъй че изберете този, който пасва най-добре на вашия дом. Вижте някои от другите страхотни предложения на всички смарттелевизори „ The Frame “ на Samsung, които се случват в този момент: 

43 " Samsung „ The Frame ", $840 (намален от $1000)85 " Samsung „ The Frame “, $2750 (намален от $4400)

Act бързо обаче, тъй като тази флаш ликвидация на Walmart завършва на следващия ден.

Спестете доста от тв приемника „ The Frame “ на Samsung с флаш разпродажбата на Walmart

Този QLED тв приемник е фантастично изглеждащ екран, който работи добре както на стойка, по този начин и инсталиран на стената. Той може да се похвали с хубав цвят, със 100% размер на цветовете с технология Quantum Dot, която поддържа тв приемника изпълнен с над милиард цвята. Той има съвсем нулево отразяване на светлината, без значение дали гледате денем или през нощта, и разширена гама от цветове и контрастност, с цел да настроите картината по ваш усет.

Но до момента в който тв приемникът е отличен за наслаждавайте се на обичаните си излъчвания и филми, където той в действителност превъзхожда неговата еластичност като екран. Можете да монтирате този необикновено лек и тъничък тв приемник на стената и да употребявате Art Mode, с цел да го превърнете в произведение на изкуството. Използвайте селекция от творби на изкуството на Samsung от музеи и галерии по целия свят или ваши лични фотоси и те ще се впишат без изпитание във вашия интериор. Ще наподобява тъкмо като картина или фотография с помощта на матовото покритие на екрана. Нуждаете се от голяма рамка за картина, която също по този начин работи като тв приемник? Точно това може да ви предложи " The Frame ".

Това е в действителност неповторим тв приемник, за който си коства да похарчите малко повече, изключително в случай че планирате да го употребявате за освен това от гледане на най-новите епизоди на The Bachelor. Заслужава си за двата случая и на тази цена би трябвало да бягате, а не да ходите, до Walmart, с цел да вземете своя лична.

$1097 в Walmart

Свързано наличие от CBS Essentials

Преглед на играта „ Super Mario Bros. Wonder “: ослепително премеждие на Nintendo Switch за цялото семейство
Ранната ликвидация на Way Day за Черен петък на Wayfair стартира през днешния ден. Спестете до 68% от уреди, мебели и доста повече.
Amazon ще ви заплати $25, с цел да се запасите с хартиени кърпи и още съществени неща за дома за празниците
Най-добрите предложения за коледно дърво и декорация за 2023 година, които да пазарувате в този момент, тъй като в никакъв случай прекомерно рано
Къде да намерите най-хубавите предложения за бонбони за Хелоуин: Спестете от Reese's, Nerds, M&Ms, Snickers и други обичани
Най-добрите менори за Ханука, които можете да купите онлайн, в това число една, която е много страхотна
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР