Празниците наближават, а с тях и вашето нетърпение какво ще

...
Празниците наближават, а с тях и вашето нетърпение какво ще
Коментари Харесай

Ето какво издават за мъжа коледните му подаръци

Празниците наближават, а с тях и вашето неспокойствие какво ще ви подари обичаният. За всяка жена това е добре познато. В множеството случаи тя от дълго време знае какво да му купи, а той сякаш не вижда нейните подмятания.

Подаръците на мъжа освен демонстрират дали той си мисли за вас, само че и разкриват черти от характера му.

РОМАНТИКЪТ

Подаръците му са постоянно с ясни послания - с него даже на Коледа имате възприятието, че е „ Свети Валентин “. Той ще ви изненада с сантиментален уикенд в някой сврян в планината хотел, вечеря на свещи в спокоен, първокласен ресторант, екзотична отмора. Или ще ви подари - червени рози, шампанско, дребни пухкави играчки, албум с любовни балади. Ако връзката ви е в по-напреднал етап - дантелени гащички, шалчета, парфюми и пръстен, все неща, за които му намеквате от месеци.
Когато сте с него, може умерено да му вярвате, че ви обича и че сте най-важното и скъпо нещо в живота му. Така че дръжте го крепко и не го изпускайте!

ПРАКТИЧНИЯТ

Миксер, тиган, сокоизстисквачка, пепелник, тирбушон - очаквайте всичко, което и на него ще прави някаква работа, въпреки и индиректно, а най-добре на цялото семейство. Той не е нито свидлив, нито безпаричен, нито апатичен, в противен случай - може да изпълни дома ви с всякаква потребна техника и посуда, за която няма да си брои стотинките. Практичният счита себе си за сериозен, рационален и виновен човек и се гордее с това - просто за него предназначението на подаръците е утилитарно, а не прочувствено. Той няма нищо срещу да се охарчи, стига да не е „ напразно “, по тази причина в негов жанр са ваучерите, против които сама да изберете каквото си желаете.

МЪЖЪТ-МЕЧТА

Както си проличава от името му, това е мъжът, чийто коледен подарък същински ще ви зарадва. Той е деликатен, грижлив, умее да слуша, познава ви добре и помни всичко, което сте споделяли, че обичате. Заради вас е подготвен да прекара не един следобяд по магазините, до момента в който търси оня необичаен албум на обичания ви реализатор или шал в тъкмо избран колорит на оранжевото, който обичате. Винаги измисля нещо неповторимо и особено. Мъжът-мечта не е наложително да е влюбен във вас - той се отнася по същия деликатен и благ метод към всичките си близки хора. Среща се рядко - в случай че познавате подобен, пазете го, и се погрижете да е благополучен с вас.

БЕЗРАЗЛИЧНИЯТ

Този вид най-често се среща в дългогодишни и от дълго време изчерпани връзки, които се крепят само на общи парцели, деца или бизнес. Според него празниците са „ лигавщини “, а подаръците - ненужно пилеене на средства и време. Въпреки това той знае, че от него се чака „ да се регистрира “ и с цел да се избави от „ безконечното ви мрънкане “, може да ви даде плик с пари в брой. Това е неговият метод да си „ купи “ успокоение и възприятие за изпълнен дълг. Ако въпреки всичко реши да ви направи подарък, в негов жанр са фирмените календари и химикалките, или бонбоните, които небрежно е купил малко преди да се прибере. Често пъти въобще не помни, че е някакъв празник и се постанова особено да му напомните.

БОГАТАШЪТ

Той е придирчив, суетлив, самолюбив и най-често доста богат. Каквото и да ви подари, ще е най-скъпото, най-марковото и най-блестящото. Ако обаче мислите, че жестовете му са израз на любовни послания към вас, то надълбоко се заблуждавате. Когато ви връчи огърлица, която коства колкото жилището ви, той чака да види в очите ви безропотно боготворене и самопризнание, че е единствен и пожизнен владетел на сърцето ви. Срещу парите, които харчи за вас, той счита, че му се поставя непрекъснато внимание и цялостно послушание. Ако не ги получи, елементарно може да стане недодялан, а вие от статута на „ принцеса “ да минете в категорията „ неблагодарница “.

СТИСНАТИЯТ

Той рядко е безпаричен, само че живее в непрекъснат смут да не стане подобен. Изключително спестовен, ненавижда да изхвърля остарели неща, обича да натрупа нови. Предколедното извършване на покупки съвсем го разболява, тъй като въображението му стартира да рисува апокалиптични картини на иден банкрут и бедност. Типично за него е да преподарява остарели неща, каквито има в обилие, тъй като всичко си пази - в това число очевидно непотребни движимости, които в никакъв случай за нищо няма да му послужат. Ако въпреки всичко безусловно му се наложи да пазари, отива в магазини за втора ръка или от вида „ Всичко за 1 лев “.

КЛАСИКЪТ

Неговите дарове са обичайни, даже банални - календари, вазички, сервиз за кафе, стайни растения, шоколадови бонбони, марков алкохол. Този вид мъж откровено желае да ви зарадва, само че се усеща неумел и се опасява да не сбърка и да не се изложи. Затова залага на „ неща, от които постоянно има потребност “ - даже да не обичате шоколад, ще почерпите гостите си и подаръкът ще свърши някаква работа. В редки случаи може да реши да разчупи стандарта на класиката - тогава скрито се допитва до ваша другарка, колежка или даже до майка ви, а от време на време ги моли напряко да го съпроводят в магазина и да изберат те подаръка.

източник: rozali.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР