Празниците на Старинен Пловдив тази година ще домакинстват второто издание

...
Празниците на Старинен Пловдив тази година ще домакинстват второто издание
Коментари Харесай

Парад на ретро автомобили и кино прожекции в Стария град идната седмица

Празниците на Старинен Пловдив тази година ще домакинстват второто издание на " Вкусът на Пловдив " и " Капана фест ". Във " Вкусът на Пловдив " интензивно се включват пловдивски заведения за хранене. Тези, които са в Стария град ще отворят необятно порти, с цел да покажат най-хубавото, освен това с доста въодушевление. Това съобщи Енчо Енев, ръководител на Сдружение на ресторантьорите и хотелиерите " Тракия ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Фестът ще се организира в петък, събота и неделя (21, 22 и 23 септември) от 10 до 23 часа. Отвън на шатрите, ресторантьори ще показват своите умения пред публиката. Ще има кулинарни викторини, занимателни игри, награди, лакомства за децата, кулинарни изкушения за родителите, питиета и всичко належащо за положителното въодушевление на гостите на Стария град.

В Празниците на Стария град ще има церемониал на ретро коли, забавна кино стратегия с прожекции на без значение българско кино, доста и разнородни концерти, изложения и работилници, радостни занимания за деца, батут, катерене на стена и доста други.

Соул Сити – Капана Фест също са подготвили  изключително мощна стратегия на специфичната сцена на Небет тепе. Разбира се, музиката е подбрана по този начин, че да дава отговор на духа на това свещено за Пловдив място. В зоната над тунела, където в този момент има пейки и е надписът Пловдив, ще са кино прожекциите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР