Празниците минаха - ние си похапнахме добре и сега е

...
Празниците минаха - ние си похапнахме добре и сега е
Коментари Харесай

Лесни стъпки, с които да влезете във форма след празниците

Празниците минаха - ние си похапнахме добре и в този момент е време за филтриране на организма. Ето някои лесни за съблюдаване съвета, които ще ви оказват помощ да свалите непотребните мазнини:
1. Пийте заран повече вода на гладно - даже не е наложително да е топла вода с лимон.
2. Закусвайте. Много хора не закусват, а това е огромна неточност. Прегладняването до обяд и след обяд води до преяждане и консумация на бързи пакетирани храни. От тях се пълнее повече от това да изядеш един шоколад едновременно по простата причина, че подложен в стресова обстановка на апетит, организмът складира признатата храна в мастни депа.
3. Яжте в действителност постепенно. От огромно значение е да обработвате оптимално храната си още в устата. Така организмът я метаболизира по-лесно и вярно по-късно.
4. Пийте зелен чай - той ускорява метаболизма и спомага отделянето на токсините.
5. Увеличете приема на плодове и зеленчуци, само че избягвайте сладките плодове като грозде, райска ябълка, смокини, фурми, както и всички сушени плодове.
6. Избирайте нискомаслени артикули. Заменете сиренето с извара, и купувайте мляко с по-нисък % масленост.
7. Увеличете приема на чист протеин – избирайте постно месо и нетлъста риба.
8. Кардио тенировките доста оказват помощ, само че в случай че не обичате изключително спорта, можете да инсталирате на телефона си крачкомер и да опитате да вършиме по 10 000 крачки дневно, с цел да изгорите непотребните калории.
9. Не пропускайте ястие! Хранете се постоянно - на постоянно, само че по малко.
10. Нека вечерята да не е най-обилното ви хранене. Най-много калории можете да си позволите да приемете на закуска. На обяд порцията би трябвало да е още веднъж питателна, само че не чак толкоз изобилна. Вечерята би трябвало да е най-оскъдна, за предпочитане чорба или прясна салата. Така вечерта и през нощта организмът ви ще има опцията да обработи по-лесно и вярно признатите калории денем без те да ви се лепят.
11. Не яжте преди да си легнете да спите, не яжте най-малко 2 часа преди сън!

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР