Празниците идват и една от най-очакваните коледни реклами всяка година

...
Празниците идват и една от най-очакваните коледни реклами всяка година
Коментари Харесай

Коледният рекламен филм на Кока-Кола

Празниците идват и една от най-очакваните коледни реклами всяка година е тази на " Кока-Кола ". Големият международен бранд на всички места се асоциира с Дядо Коледа, летящите коледни камиони на " Кока-Кола " и фамилни трапези с традиционните напитки с червени етикети.

Тази година компанията показва рекламен филм, озаглавен " Едно вълшебно " Благодаря ", от организация Pereira & O’Dell в Съединени американски щати. Видеото споделя за младо момче - Скот, който харесва момиче на неговата възраст - Кейли. Двамата работят в търговски център. Когато я среща един път, той й споделя без доста да мисли, че пред неговия дом има страхотна 9-метрова елха - за да я впечатли. Тя го моли да й изпрати фотография на елхата, само че това, което е споделил Скот, не е истина.... Тогава той инцидентно среща нов сътрудник - Клаус. Санта Клаус. 

" Най-голямото предизвикателство, пред което са изправени маркетолозите в днешния свят на търсене, е да откриват истории, които ще си заслужават парите, вложени в тях, а също и времето, което ще прекарат потребителите ", споделя основният криейтив шеф на Pereira & O’Dell. " Тази история беше основана с маркетинговата дисциплинираност, каквото единствено " Кока-Кола " може да употребява и както единствено този бранд може да споделя внимателно, от един от най-хубавите ни режисьори, с цел да сме сигурни, че ще проработи добре за всички ", продължава той. 

Ето и видеото. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР