Празници без стрес - съвет за всеки ден от декември!

...
Празници без стрес - съвет за всеки ден от декември!
Коментари Харесай

Празници без стрес

Празници без стрес - съвет за всеки ден от декември! Ето по какъв начин да организирате времето си ден по ден от 1 декември до Нова година, тъй че да не вършиме всичко в последната минута.
Това, несъмнено, напълно не значи, че във всеки един ден би трябвало да сте ангажирани с нещо – има такива моменти, в които можете просто да се радвате на предпразничното въодушевление.
 
1 декември
Станете половин час по-рано от нормално. Направете си чаша ароматно кафе с мляко, канела и джинджифил (за настроение), пуснете си коледна музика , седнете комфортно на дивана, вземете лист и направете цялостен лист на всичко, което би трябвало да свършите преди празниците. Това ще ви помогне да бъдете по-организирани и да приключите в точния момент, без стрес и без да се поддавате на обичайна коледна блъсканица (и да вършиме неразумни покупки под въздействие на еуфорията). Носете листата постоянно със себе си (затова е на лист, а не в бележник – по този начин по-малко тежи и може да се пъхне даже в джоб).

 

 
2 декември
Сега е моментът да решите по какъв начин ще наподобяват вашите Коледа и Нова година. По принцип резервациите за несъмнено място се вършат надалеч преди декември, от време на време още в края на летния сезон. Но нищо не пречи да измененията ситуацията на дома си с нещо по-необичайно.

Например: да организирате украсата на жилището и елхата в съответен жанр или цвят, или да придвижите фамилията и гостите си в някоя друга страна... в дома си. За да се подготвите, се желае време и тъкмо по тази причина е значимо да обмислите концепциите си в този момент.

 

 
3 декември
Ако сте решили, че имате потребност от вталяване (за да влезете в обичаната си или в нова дреха), то , тъй че хем да има изгода за силуета, хем да пасва на обичайните за това време на годината празненства и служебни събирания. Проява на неприятен усет е да отказвате поднесените хапки, обяснявайки, че сте на диета. По-разумно е да си вземете от тези, които няма да се отразят на тежестта ви. До празниците преминете на плодове, зеленчуци и протеини (месо, риба, млечни продукти) и

 
4 декември
Купете разнообразни по цветове хартии във формат А4. Разрежете всеки лист на две. Едната половина сгънете като плик, а на другата напишете благо благопожелание към всеки ваш непосредствен . Малко преди Коледа пъхнете скрито пликовете с благопожелание в джоб, чанта или чекмеджето на бюрото на съответния човек. Ще ги изненадате доста, доста прелестно.

 

 напишете благо благопожелание към всеки ваш непосредствен

 
5 декември
е съвършеният аксесоар за всяко лице. Всяка седмица до Нова година правете по една маска с артикули, които имате разполагаем в кухнята: затоплен зехтин, кисело мляко, жълтък и мед, а за какво не и намачкан банан.

 
6 декември
Не оставяйте пазаруването на подаръците за последния миг. Краят на работната седмица е добър вид да „ отхвърлите “ тази точка от листата. Ако ще обикаляте някой от огромните търговски центрове, започнете от горе надолу, с цел да не носите тежките и обемисти пакети два пъти.

 
7 декември
Колкото по-дълго стоят някои , толкоз по-хубави стават. Неделният ден е съвършен за приготвянето им. Но като че ли по закон все се случва, до момента в който месите тестото или приготвяте плънката, някой да позвъни. Затова си пригответе две найлонови пликчета за предпазване на храна подръка и в случай че се случи сходно нещо, просто пъхнете изцапаните ръце в тях и вдигнете умерено телефона.

 

 коледни сладки

 
8 декември
Няма метод да изтриете целулита от тялото си от през днешния ден за на следващия ден. Но имате задоволително време да стегнете мускулите си. Ходете по-често пеш, не ползвайте асансьор и, до момента в който приготвяте закуската и вечерята, редувайте стягане на мускулите си и покачване на пръсти с разпределяне.

 

 
9 декември
Направете нещо положително. Помислете кой би имал потребност от вашата помощ. Изненадайте възрастните си съседи с домакински кейк. Или предложете на децата да съберете и занесете в детското поделение на някоя болница играчките, които към този момент са им омръзнали.

 
10 декември
Близките ви ще останат очаровани,, сътворено персонално от вас. За дъщерята тинейджър да вземем за пример може да изработите огромен помпон от разноцветни прежди, с който да украси като аксесоар мобилния си телефон или ученическата раница. А за старата вуйна – хубав разделител за книги, облечен в плат и украсен с ширити.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР