Празникът в Балкана също може да включва спа и басейн Купонът

...
Празникът в Балкана също може да включва спа и басейн
Купонът
Коментари Харесай

Луксът по Нова година излиза между 800 и 1300 лева

Празникът в Балкана също може да включва спа и басейн

Купонът за ЧНГ в някои от родните хотели излиза колкото зимна почивка през януари в планината, сподели информация в онлайн офертите за почивки у нас. Например новогодишният пакет за 2 или 3 нощувки в планински курорт в хотел с 4 звезди коства сред 800 и 1300 лв.. За тази сума през януари може да резервирате 5 или 6 нощувки в планината. Разликата е, че в цената на новогодишната оферта е включена празнична вечеря и закуски, както и шоу стратегия. Ако посетите хотелите и вилите в курортите отвън празниците, в цената е включено единствено настаняване без изхранване. В доста от хотелите към този момент се предлага закуска настрана от цената на нощувката. При предпочитание от гостите тя се заплаща в допълнение по 8 лв. на човек дневно.

Цените зависят от категорията на съответното място, както и от това дали разполага с басейн или спа център. Значително по-евтини са къщите за посетители и вилите. Цената за пет нощувки във вили на Боровец е към 500 лв., съобщи " Телеграф ".

Балкана

Само за 60 лв. на човек се предлага релакс в Еленския балкан. В цената са включени нощувка, закуска, обяд и вечеря. Комплексът разполага с вътрешен басейн, джакузи, парна баня, финландска сауна, солна сауна и зона за релакс.

Ако предпочитате спа хотелите във Велинград, един от положителните, които разполагат с два огромни топли басейна, няколко типа сауни и благоприятни условия за балнеолечебни процедури коства 200 лв. за двама. В цената е включена нощувка със закуска, обяд и вечеря, а продуктите за приготвянето им са локално произвеждане. Също по този начин във външната част може да се насладите на парещ солен басейн, който е подобаващ за хора с неврологични проблеми.

Зад граница

За 1000 лв. може да резервирате екскурзия във Виена за двама. В сумата са включени самолетни билети от Варна, четири нощувки със закуски. Предлагат се и спомагателни екскурзии против възнаграждение. Срещу 470 лв. на човек пък може да посетите Венеция. В цената е включен самолетен билет, нощувки със закуски в хотел.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР