Празникът ще бъде отбелязан с тест-драйв събитие в София за

...
Празникът ще бъде отбелязан с тест-драйв събитие в София за
Коментари Харесай

„125 години автомобилно производство“: Opel празнува юбилей в централата в Рюселсхайм, Германия

Празникът ще бъде маркиран с тест-драйв събитие в София за всички български почитатели на марката

Светлин Желев 11:18 | 06.06.2024 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 9:02 | 04.06.2024

Учени пресметнаха докога ще ни стигне нефтът: оставащите години не са доста

IT НовиниДаниел Десподов - 8:30 | 05.06.2024

Открито е растение с най-големия геном в света. Той е 50 пъти по-голям от човешкия геном

АвтомобилиСветлин Желев - 22:19 | 04.06.2024

Новите патрулки на КАТ: BMW M340i xDrive и Volkswagen Golf Mk8

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Opel създава коли от 125 години. 125 години, в които марката промени живота на милиони хора предоставяйки им опция да бъдат мобилни, самостоятелни и да се допрян до доста нововъведения в автомобилостроенето.

Opel чества своя празник и в България, като този уикенд, на 8 и 9 юни е проведено тест-драйв събитие за всички почитатели на марката, които могат да се запишат за пробно шофиране на най-новите модели Opel, да се повеселят и да получат приятна изненада за спомен от празненството. Празненството е на ВИП паркинга на София Ринг Мол, като стартира в 11 часа и продължава до 17 часа и в двата дни. Всички, които имат предпочитание да се запишат за тестово шофиране могат да го създадат в уеб страницата opel.bg.

На 8 юни годишнината ще бъде маркирана с ден на отворените порти и в централата на Opel в Рюселсхайм, Германия. В сходство с мотото на юбилея „ Завинаги напред от 1899 година “, клиентите, чиновниците, обществено-значими персони, както и почетни посетители от политическия живот и Stellantis, ще се допрян до най-важните стадии в автомобилната история на Opel.

„ 125 години автомобилостроене в Opel “ не е единствената годишнина, която се празнува по този мотив: през 1964 година – преди тъкмо 60 години – „ Opel Design Studio “ стартира работа като първия дизайнерски център на авто производител в Европа. Посетителите на музея в Рюселсхайм ще могат да се допрян до икони на автомобилния дизайн от шест десетилетия.

Главният изпълнителен шеф на Opel Флориан Хютл съобщи: „ 125 години произвеждане на коли в Opel – ние освен желаеме да отпразнуваме тази годишнина с нашите посетители, само че и да покажем по какъв начин Opel постоянно е бил водещ за въвеждането на непрекъснати промени в автомобилната промишленост и в този момент е с насочен взор в бъдещето. Тази събота новият Opel Frontera и новият Opel Grandland ще имат своите министър председатели тук, в сърцето на марката. С тези коли ние ще предложим на нашите клиенти по една изцяло електрическа версия на всеки модел на Opel от тази година нататък. Всичко това отразява мотото ни за юбилея „ Завинаги напред от 1899 година ”

Тест-драйв събитие за феновете на марката: опция да бъдат тествани най-новите модели на Opel и да се повеселят

Тази събота и неделя, на 8 и 9 юни всички фенове на немския бранд ще могат да тестват някои от най-новите модели и да отпразнуват юбилея, който ще се организира на ВИП паркинга на София Ринг Мол в столицата от 11 до 17 часа и в двата дни. Ще могат да се допрян до историята на марката, да се повеселят и да получат изненада.

В Германия Opel ще отвори вратите си за обществеността в 10:30 ч. по време на публична гала за авторитетните посетители в дома на Адам Опел. След това посетителите ще могат да прегледат за първи път дизайнерската галерия в постройка N10. Пътуването през десетилетията на дизайн и разработки се простира от Experimental GT от 1965 година и революционните изследвания на Opel от 80-те години на предишния век до новаторски концепции от по-близкото минало като GT X Experimental, сензационната Manta GSe и визионерския Opel Experimental.

При обиколките на завода, започващи в 13:30 ч., Opel с горделивост ще показа настоящото произвеждане на Astra в завода в Рюселсхайм, ще бъдат показани новите Opel Frontera и Opel Grandland.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР