Празникът се провежда на всеки три години от 1951 г.

...
Празникът се провежда на всеки три години от 1951 г.
Коментари Харесай

Два милиона души се веселиха през уикенда в Цюрих

Празникът се организира на всеки три години от 1951 година насам, само че предходната година беше отсрочен поради ковид-пандемията, напомня newinzurich.com. Организаторите споделят, че двата милиона, събрали се на тазгодишното издание, връщат всеобщия темперамент на събитието, съвсем достигайки публиката от 2019 година

Този път за развлеченията се погрижиха 70 атракциона и 50 улични подиуми за концерти, спектакли, циркови осъществявания и акробати, само че както постоянно пирон на програмата бяха демонстрациите с дронове и изключително трите обичайни половинчасови нощни феерии с фойерверки.

Цялата аудитория мина през уличните кулинарни пиршества, щедро полети с бира към 150-те щанда за храна и питиета и още 300 улични сергии с най-различни локални продукти, в това число сламени шапки, слънчеви очила и слънцезащитни артикули при дневните температури от 30°С. Посетителите можеха да утолят жаждата си и да се разхладят на 1 200 безвъзмездни чешми-фонтани с прясна алпийска вода, както и да се разходят с водно такси по Цюрихското езеро.
Снимка -...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР