Празникът на влюбените е онзи ден от месец февруари, в

...
Празникът на влюбените е онзи ден от месец февруари, в
Коментари Харесай

Перфектната вечеря за Свети Валентин

Празникът на влюбените е оня ден от месец февруари, в който не пропущаме опцията да демонстрираме любов, внимание и безрезервност.
Това е времето, в което започваме да мислим за съвършената изненада, включваща вечеря и подарък.
Като, че ли изгарящите от обич мъже и дами копнеят да основат кулинарен шедьовър, който да остави без мирис половинката им.
Дори да не ви се има вяра, не постоянно е нужно да влагате прекалено много време, пари и старания, с цел да приготвите същинско произведение на изкуството, сервирано на трапезата.
Започнете с предястието
Препоръчваме ви да заложите на нещо леко и вкусно. Все отново пеперудите в стомаха надали ще ви разрешат да преядете с храна. Изберете такава, която рядко си позволявате поради цената.
Заложете на сирена, които да подредите върху дъска. Добавете плодове, ядки и крекери, които да си хармонират с млечните артикули.

Изберете бутилка качествено розе.
Имайте поради, че аленото вино е съвместимо с салами и деликатеси. Сирената се комбинират превъзходно с бяло вино или розе.
Преминете към значителната част, а точно главното ястие. В случай, че не разполагате с прекалено много време и желаете въпреки всичко да се погрижите за външния си тип, предлагаме да изберете артикул, на който не му е нужна доста подготовка и готвене.
Какво ще кажете за риба? Чудесен избор е филето от сьомга. Няколко минути ще са нужни за термичната обработка. Овкусяването е съвсем като детска игра. Заложете на мед и соев сос.
Пригответе вкусни сотирани аспержи и преминете към десерта.

Доверете се на познатото фондю с шоколад. Измийте и почистете купа с ягоди, които по време на вечерята да потапяте в шоколада, любувайки се на приятната компания.
Това е ефектна, вкусна и обезпечено сполучлива вечеря, която като се изключи че няма да ви коства прекалено много време, пари и нерви, ще накара вашите избраници да се усещат най-големите късметлии.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР