Празникът Коледно вълшебство в Самоков започна със светлинно и огнено

...
Празникът Коледно вълшебство в Самоков започна със светлинно и огнено
Коментари Харесай

Два празника в Самоков повдигнаха коледното настроение

Празникът Коледно чудо в Самоков стартира със светлинно и огнено шоу, което повдигна настроенито на всички, пристигнали в снежната вечер на площада. Кметът Владимир Георгиев поздрави всички по случай настъпващите празници и пожела, най-много здраве, вълшебни празници и изрази вяра, че коледния дух ще ни направи по-добри и по-спокойни. " Стараем се да създадем повече въодушевление с украсата, която сме създали, с цел да може жителите и гостите на нашия град да имат едни прелестни празници ".


Елхата блестна в хиляди светлини, а празничната заря зарадва всички - от най-малките до най-големите, които бяха на тържеството. След запалването на елхата, празникът продължи с дискотека на ледената пързалка, окъпана в поставените нови светлини, като звезден покрив.
Няколко концерта ще допринесат за коледното въодушевление в Бургас
Музиката е неизменима част от празничната атмосфера. Затова Община Бургас и сътрудници приготвят няколко дребни концерта, които да ви разв...
Прочети повече
Празникът на МИГ - Самоков " Коледно чудо " също предложи приятни страсти в съботния ден. Атрактивният кулинар Ути Бъчваров показва пред присъстващите приготвянето на греяно вино и коледен специалитет с месо и картофи.


За положителното въодушевление на присъстващите се погрижиха БГ дуетът. Вечерта, под коледните светлини бе показано леденото шоу на пързалката показано от един от най-хубавите клубове по фигурно пързаляне – „ Ледени Искри ”.


Със състезателите работят Емануела Илинова като треньор и Цвети Асенова като хореограф. Фигуристките, които имаха опция да видят присъстващите на леда, са взели участие от първото разкриване на пързалката в Самоков и с обич и топли усеща пазят мемоари за града и за хората и по тази причина се събраха в този момент особено за това посещение.

Още от СОФИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР