Празникът Хелоуин бе съпроводен с детински щуротии.Празникът, който се проведе

...
Празникът Хелоуин бе съпроводен с детински щуротии.Празникът, който се проведе
Коментари Харесай

Лакомство или... яйце по прозореца ВИДЕО

Празникът Хелоуин бе съпроводен с хлапашки дивотии.

Празникът, който се организира на 31 октомври, не мина без пакости... В обществените мрежи поданици на Асеновград алармират, че деца са хвърляли яйца по прозорците на домовете им и не, пострадалите от детската дивотия не са имали право да избират сред лакомство или беля.

Николай Василев показа в персоналния си акаунт във Facebook видео, на което виждаме група от пет момчета, които си набелязват прозорец и го целят с яйце. " Поздравления за възпитанието на децата! ", написа Василев към обявата си. Друга група от 20-тина деца пък са минали през ул. " Оборище " в Асеновград и са хвърляли пиратки.

Междувременно пострадала от детките пакости призова майката на детето, хвърляло яйца по прозореца й, да отиде с кофа и парцал, с цел да си го почисти.

" С лекост да им скъшаш ушите на тия льольовци. Ама те не са отговорни... Родителите, родителите - какъвто хайверът, такава и рибата ", разяснява в мрежата Христо М.

Теди Иванова се обърна към родителите на децата, чествали Хелоуин през вчерашния ден, с думите: " Научете децата си по какъв начин се празнува този празник, не да хвърлят яйца по мазилките на къщите и прозорците! Възрастните хора по какъв начин ще се катерят да си измият помията оставена от вашите деца?! Вместо да хвърлят по къщите яйца от 0.40 ст., да създадат едно положително дело и да купят 6 яйца, които да дадат на възрастен човек! ".

И в град Ловеч са пострадали от хвърлянето на яйца, само че не по прозорците, а по терасите. За това алармира Ивайло Балев.

" Младежи хвърлят яйца по терасите на хората в ж.к. " Младост ", дебилното и примитивно държание минава всевъзможни граници, възпитавайте си децата преди да са станали напълно на туземци! ", написа Балев.

Вижте видео, което е запечатало дейностите на децата в Асеновград:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР