Празничният сезон наближава и е време маркетолозите да започнат да

...
Празничният сезон наближава и е време маркетолозите да започнат да
Коментари Харесай

Празничните тактики, които трябва да приложите тази година: Част 2

Празничният сезон наближава и е време маркетолозите да стартират да мислят по какъв начин да го кажат с марките си. Има редица способи това да се случи, написа Райли Вигърс в Three Girls Media. Препоръките в първата част бяха акциите да стартират от по-рано и в тях интензивно да са въвлечени потребителите. Добра платформа за осъществяване на задачите е Гугъл Ads, а измежду най-печелившите тактики са празничните томболи.

Ето какви препоръки споделя още Вигърс.

Сезонни имейли

Според WordStream в случай че празничното въодушевление не е част от имейл маркетинга, марките позволяват огромна неточност. „ Празниците вдъхват мемоари в съзнанието на купувачите, тъй че примамването им със занимателни сезонни имейли е превъзходен метод да достигнете до тях посредством пощата им “, пишат от платформата.

Докоснете сърцата им

Празниците носят топло и прелестно чувство за множеството хора. Въпреки че е значимо да се помни, че това време от годината може да не е обичано на всички, хората въпреки всичко имат прочувствена връзка с него.

Емоциите водят до дейности, по тази причина в този момент е време да впрегнете маркетинг напъните си. Освен това страстта не всеки път значи да разплакваш всички; потреблението на хумора в посланията е добра концепция в коледния сезон.

Креативни видеа

Отново съгласно WordStream няма по-добър метод един бизнес да комуникира празнично обръщение от видеото. Независимо дали защо става дума, изпращането на клип с положителни пожелания приповдига настроението доста повече от обява в обществените мрежи.

Празнично празненство

В изискванията на световна пандемия също може да се откри изобретателна опция за провеждането на празнични събития. Най-подходящият вид е цифровото пространство, без значение дали празненството е за чиновниците, или за потребителите. И с цел да е още по-забавно, прибавете тематичен детайл – да вземем за пример конкурс за най-хубав коледен пуловер или нещо друго, обвързано със зимния сезон.

По материал на Three Girls Media
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР