Празничната програма започва в 22:00 часа на 31 декември и

...
Празничната програма започва в 22:00 часа на 31 декември и
Коментари Харесай

Виктория Георгиева е звездата на празничния концерт „Заедно в новогодишната нощ“ 


Празничната стратегия стартира в 22:00 часа на 31 декември и ще продължи до 2:00 ч. на 1 януари, оповестяват от община Варна. На площад „ Независимост “ ще бъде инсталирана неповторима за България 3D LED сцена, планувани са и лазерни резултати. Община Варна провежда обичайния празничен концерт „ Заедно в новогодишната нощ “ за жителите и гостите на града. Празничната стратегия ще стартира в 22:00 часа на 31 декември и ще продължи до 2:00 ч. на 1 януари.

Специално за събитието на площад „ Независимост “ ще бъде инсталирана неповторима за България 3D LED сцена, планувани са и лазерни резултати. Празничната музикална стратегия е с присъединяване на известните реализатори C-Block, които ще показват за първи път пред варненската аудитория ретро шлагерите си Keep Movin’, So Strung Out, Time Is Tickin’ Away, Broken Wings, We Believe и други

На сцената ще излязат още Стенли и неговите музиканти, които ще изпълнят незабравимите песни на група „ Тангра “. По традиция варненските актьори са преобладаваща част от програмата на концерта. Сред участниците са певицата Виктория Георгиева /Victoria/, показала страната ни в изданието на „ Евровизия “ през 2021 година, финалистите от телевизионните музикални формати /„ Гласът на България “/ Тино /TINO/ и Александър Петров.

Сред участниците е и Симона Петрова – MONA /от „ България търси гений “/, която ще заплени публиката с магията на фолклора, дружно с танцьорите от Фолклорен отбор „ Варна “. Водещи на събитието ще бъдат певицата Надежда Петрова /NADIA/ и артистът Емил Христов.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР