Празничната програма ще стартира на 13 септември със Спортен турнир

...
Празничната програма ще стартира на 13 септември със Спортен турнир
Коментари Харесай

Костинброд посреща празника си с богата програма

Празничната стратегия ще започва на 13 септември със Спортен шампионат “Силата, хубостта, бързината и мисълта ”, който се организира за пета поредна година на територията на Костинброд. Турнирът се провежда взаимно с общината и Клуб по битка “Белица – Костинброд “ с негов ръководител господин Борислав Здравков. Спортната конкуренция ще се състои на стадион “Белица ” от 10:00ч. 

Празникът продължава на 14 септември от 19:30ч. на площад Иван Вазов с Лятно кино , което ще ни потопи в зашеметяващите сюжети на филмите " Героите на джунглата " и " Доза благополучие ". 


На 15 септември от 17:30ч. още веднъж на площад Иван Вазов ще може да се насладите на необикновен куклен спектакъл - режисура на Столичен куклен спектакъл на Кирякос Аргиропулос със сценография на Ани Пулиева и музика на Петър Цанков. В нея взимат присъединяване Георги Стоянов, Цветослава Симеонова, Мими Йорданова.

От 19:30ч. на сцената на площад Иван Вазов ще гастролират рок групата „ Хоризонт “ с Христо Ламбрев от група " Сигнал ", а страстта ще бъде подсилена от особено лазерно шоу.

Група " Хоризонт " е една от дребното български групи, която устоява на своя жанр и посока, без значение от моментните усети на всеобщата публика. Група, която не разчита на инцидентен взрив в своята известност, а работи поредно. Това го потвърждават все по-големият брой откровени фенове на тяхната музика.

В програмата на групата са песните:
Липсваш ми (Сигнал)
Да те копнея (Сигнал)
До финален мирис (Тангра)
Любовта без която не можем (Тангра)
Богатство (Тангра)
Две следи (Щурците)
Среща (Щурците)
След 10 години (ФСБ)
Телефонна обич (Васил Найденов)
Нежно (Хоризонт)
Ще избягам (Хоризонт)
Бъди ми цвете (Хоризонт)
Детство (Хоризонт)
Чуствам се захласнат (Хоризонт)
 
Програмата продължава на идващия ден (16 септември) от 18:30ч. с фолклорно дефиле от ЖП гара с гайдари , а малко по-късно, от 19:30ч. сцената на площад Иван Вазов ще завладее  певицата ДесиСлава

Десислава Иванова Донева е българска певица, композитор и продуцент. С развиването си под името ДесиСлава, тя е съумяла да се утвърди като една от иконите на Балканската музика, наложила се най-много с гласовите си благоприятни условия, стиловото многообразие, новаторските си подходи и като цяло своята повсеместност.
Едно от огромните преимущества, реализирано въз основата на дългогодишния й опит в лайв осъществяванията, е умеенето да реализира незабавен контакт с публиката, да бъде интерактивна и занимателна и да прави същинско шоу.
Нейното непрекъснато изпробване способства за развиването на българската съвременна музика, защото е пионер в доста области, а сполучливите й превъплъщения незабавно биват възприети и от други реализатори. Десислава е ентусиазъм и модел за подражателство на доста реализатори.
 
Община Костинброд ще изненада прелестно своите посетители на 17 септември от 19:30ч. с концерт на Кока Кола със специфичен посетител - Явор Янакиев, който е по-известен като 100 Кила. Той е български рап и хип-хоп реализатор и музикален продуцент от Варна. Известен е с песните си „ Цяла нощ “, която е дует с Лора Караджова, „ Аз съм 6 “, „ Антистоп “, „ Газ До Дупка “, „ Ланец на врата ми “ и други. Носител е на 6 награди „ Рапър на годината “. За да чуете тези и още негови песни, не пропускайте невероятното шоу на сцената в Костинброд.

Децата ще бъдат изключително щастливи на 19 септември, тъй като тогава ще се организира детски празник „ Училище, здравей “ , отдадено на „ Европейски дни на завещание “.
 
За феновете на возенето на две колела, на идващия ден от 17:00ч. празникът продължава с „ Европейска седмица на подвижността “ , която включва колоездане през град Костинброд с край на бент.Маслово.
 
Празничната стратегия ще завърши на 22 септември от 14:00ч. с трогателен ретро церемониал на площад Иван Вазов и тържествена заря, която не би трябвало да пропущаме.
Ретро клуб " АвангарД " провежда в община Костинброд " Фестивал на класическата автомобилна техника - Костинброд ".


Заповядайте на 22 септември, с цел да честваме дружно ДЕНЯ на Независимостта и да закрием ретро сезона от мероприятия на " АвангарД ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР