Празничната нощ е изпълнена с емоции, които ще оставят завинаги

...
Празничната нощ е изпълнена с емоции, които ще оставят завинаги
Коментари Харесай

Празнични секс пози и ролеви игри за празничната нощ

Празничната нощ е изпълнена с страсти, които ще оставят вечно мемоари в нас. Вечерта ви може да бъде в действителност незабравима, в случай че помислите добре за всеки един подробност, в това число и времето, което ще прекарате в интимна конюнктура с обичания човек. Ако желаете тази година да ви се случи нещо по-различно в спалнята, вижте няколко празнични секс пози и ролеви игри.

Секс поза захарна близалка
Това е една чудесна празнична поза, с която може да разнообразите любовната игра и оралните милувки. Вие или сътрудникът ви сте изправени, до момента в който другият кляка в краката на половинката си и подтиква интимните му елементи. Любовна игра, в която може да вземат участие пръстите, устните, секс играчка и несъмнено захарна близалка, само че бъдете деликатни по какъв начин ще я употребявате.

Секс поза Jingle Balls
Създайте подобаваща сантиментална атмосфера. Ако ви подхожда приглушената светлина, останете единствено на лампичките от елхата или ароматни свещи. Нека сътрудникът ви се настани комфортно на диван или фотьойл. Вие седнете в скута му с тил или с лице към него (бихте могли да редувате). В тази поза вие контролирате темпото. Близостта ви с обичания ще направи момента специфичен, само че не забравяйте по време на половия акт да го докосвате на всички места.

Секс поза палавите елфи
Не забравяйте, че сексът е развлечение и фикция. Защо в празничната нощ да не влезете в облика на два палави елфа, които са решили да се позабавляват? За тази поза легнете на една страна, а сътрудникът ви би трябвало да е зад вас. Може да застанете като две лъжички или той да се изправи леко, заставайки на коленете си. Не на последно място може да включите в акта и секс играчка.

Секс поза елен
Тя припомня за кучешката поза, само че разликата е, че мъжът обгръща с тялото си повече партньорката си, която може да сложи под коремчето си 2-3 меки и комфортни възглавници за повече комфорт. За да бъде приключен обликът на елен може тя да си сложи диадема наподобяваща еленски рога, а сътрудникът ѝ празнична шапка в алено и бяло.

Ето и няколко хрумвания за секс ролеви игри за празничната нощ.

На Снежанка ѝ е скучно
Самотна в празничната нощ, тя открива ненадейно кутия с лакомства, които, става известно, има с кого да показа. Не забравяйте, че сметаната, сладоледът и пухкавият крем от кексчетата са идеални за вашата любовна игра.

Празничен подарък
Помислете дали има нещо в съкровен проект, което не сте пробвали с колегата си, само че сте обсъждали. Може би секс белезници, завързани очи, със секс играчка и т. н. Нека единият от вас влезе в облика на белобрадия дъртак и донесе подаръка изненада.

Закъснелият пощальон
Какво е празнична нощ без шампанско? Вашият пощальон се бави с доставката, а когато се появява, вие не пристъпвате незабавно към отваряне на бутилката. Може би би трябвало да ревизирате по какъв начин той би се справил с изхвърлянето на тапата. Една секс ролева игра за орална стимулация на колегата ви. След това идва ред за тостове.

Арестувани в празничната нощ
Тя е палава в ефирна алена рокличка и нарушава публичния ред. Време е да бъде задържана и разпитана. Тази ролева игра ви разрешава да бъдете малко по-груби или пък не. Както ви харесва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР