Празнична вечер в духа на любовта и виното с две

...
Празнична вечер в духа на любовта и виното с две
Коментари Харесай

Празнуваме с театър, концерт и вино на 14 февруари в Дома на културата

Празнична вечер в духа на любовта и виното с две събития в Дома на културата " Борис Христов " ще забавлява публиката на 14 февруари - св. Валентин и Трифон Зарезан. " Любов и вино в театъра " стартира в 19 часа със " За любовта "  – театър с присъединяване на Цветана Манева, Лилия Маравиля, Тодор Дърлянов, Петър Антонов, Силвия Петкова, Дарин Ангелов, Боряна Братоева и Петър Дочев, по драматургичните проби на Яна Борисова. Режисьор е Димитър Коцев–Шошо, сценографията е дело на Елис Вели, а музиката е на Милен Кукошаров.
Прочетете още
" За любовта " е неповторимо театрално-музикално прекарване, което събира на една сцена разнообразни артисти с разнообразни тълкования на познати и чисто нови текстове на еднакъв създател. Всяко зрелище е безусловно неповторимо, вълнуващо и непознато. И всякога е като " за първи път ". Спектакълът е по драматургични творби на Яна Борисова, която е един от най-известните и сполучливи драматурзи в България, в комбиниране с музиката на маестро Милен Кукошаров.

" Любовта е обвързвана с оцеляването, с вдъхновението от живеенето, с дишането, с насладата, и с концепцията за благополучие. Тя е сериозна работа и не е за всеки. Това е може би единствената безпогрешна формула до момента, която е спасявала човечеството. Огромна буря с размери и мощ без аналог. Която единствена трансформира хората в богове и противоположното ", споделя Яна Борисова.

От 21 часа във фоайето  група " Меломания "  ще ни придвижи в света на романтиката и любовта с едни от най-любовните и безконечни български поп шлагери. Концертът ще е съпроводен от празничен коктейл, с чаша вино за всички, който ще изберат да отпразнуват вечерта си с нас.

На събитието ще се влиза с един билет. Проектът се реализира с поддръжката на Община Пловдив. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР